Værn mod Efteråret #4 – Vi snyder solen frem. (Selvbrunerens hemmeligheder afsløres her)

Ok, jeg er klar over at dette indlæg har fået en meget kompliceret overskrift, men ikke desto mindre, er der meget at sige om noget, vi ellers er nogle (mig selv inklusive), der ofte kan finde fejl ved. Orange mennesker, for eksempel. Og i dag, hvor der er valg i USA, sidder man jo og håber på at Donald Orange Trump ikke bliver ham, der skal sætte hverken dagsorden eller farve på de næste fire år. Men der er andre mænd i verden, for eksempel Jules, som er den eneste selvbruner-ekspert, jeg nogensinde har hørt om. Han kan svare på ALLE spørgsmål, og sørge for at meget blå-hvide mennesker som jeg, ikke ender med Trumpsk orange tan, når jeg vælger at kaste mig ud i et projekt der helt naturstridigt handler om at ændre sin grundfarve. Men altå; de fleste af os, mig selv inklusive, bliver altså lidt pænere med et skud farve, så derfor tog jeg imod med kyshånd, da chancen bød sig for at interviewe Jules Hepstontall, som er interntional ekspert hos et af branchens førende brands nemlig St. Tropez. De har desuden en vifte af produkter, som netop ikke gør én orange. Men læs med her, og få tips, der gør at selv de hvideste af os rent faktisk kan ende med at se en smule mindre efterårsagtige ud:

jules_heptonstall_10_hanna_hillier

 

Hvad er en smuk kulør – ifølge dig?

Skønhed starter altid med et smil. Hvis du er glad og har det godt med dig selv, vil det skinne igennem udenpå. For mig handler en smuk kulør ikke om en specifik nuance, men om en jævnhed i tone og tekstur. Jeg elsker at bruge selvbruner til at skabe en jævn tone, uanset om du ønsker en dyb gylden farve eller bare en glød. Men hvis jeg skal vælge en hudtone til mig selv, vil det være Jennifer Aniston, Blake Lively og Giselle…

 

Hvordan sikrer man det bedste resultat?

  1. 24 timer før, du bruger selvbruner, skal du skrubbe huden med en olie-fri scrub. Barbering og voksning skal også ske på dette tidspunkt.
  2. På dagen må du ikke bruge fugtighedscreme på kroppen, da det vil fungere som en barriere for selvbruneren, og så får du ikke det optimale resultat.
  3. Lige inden, du anvender selvbruneren, skal du fjerne makeup og deodorant, og vaske dit ansigt med koldt vand for at lukke porerne.
  4. Fugt dine hænder, albue, knæ, fødder og vær specielt opmærksom på negle og ankler. Hvis du har blond hår, kan det være en god idé at fugte øjenbryn og hårgrænsen med et fugtigt håndklæde.
  5. Tag St. Tropez Selftan Mousse og pump 3-4 portioner ud i en tanning-handske. Gnid handskerne mod hinanden for at fordele cremen og påfør derefter på kroppen i strygende bevægelser. Undgå at bruge cirkulære bevægelser, da det giver en ujævn fordeling.

Forstil dig, at du lægger glasur på en kage! Påfør to lag af produktet på kroppen – vent med hænder, fødder og ansigtet til sidst. Kig i spejlet, og hvis du kan se brune linjer på kroppen, er det fordi du har overlappet – hvilket er godt. Hvis du derimod ser hvide streger, har du en stribe. Når du skal påføre selvbruneren i ansigtet (med et produkt, der ellers er henvendt til kroppen), skal du kun bruge et halvt pump selvbruner og blande det med lidt fugtighedscreme. Fordel det derefter forsigtigt i ansigtet. Husk at påføre selvbruner under næse og hage. Når du når til hænderne, knyt da hånden sammen og kør langsomt handsken over toppen. Det overskydende creme fra kroppen og ansigtet vil være rigeligt – tro mig! Gør det samme med fødderne.

  1. Fjern derefter selvbruneren fra de områder, hvor du ikke ønsker farve. Tag en vådserviet og gnid den mellem hænderne, så du fjerner rester fra fingre og negle. Tør dine øjenbryn.
  2. Tag lidt fugtighedscreme på dine håndled. Placer et håndklæde på bagsiden af en dør og gnid dine håndled på håndklædet. På den måde fjerner du de sidste rester selvbruner og undgår det klassiske selvbruner-ærme.
  3. Lad resten af selvbruneren blive på, så længe du ønsker (4-24 timer) – tag derefter et bad og husk at smile J

 

Min grundfarve er køleskabshvid og jeg har fregner – hvilket produkt vil du anbefale mig at bruge for at få en smuk ansigtskulør?

Det smarte ved St. Tropez selvbruner er, at den kan tilpasse sig alle hudtoner. For dem, der har en hudfarve, der er hvidere end Antarktis, vil selv et enkelt lag af St. Tropez Selftan Mousse give farve! Jeg kalder det ”at tage toppen af.” Alternativt kan du også bruge St. Tropez Gradual Tan i lys til medium tone, i stedet for din sædvanlige fugtighedscreme.

 

Hvad er dit eget favoritprodukt og hvorfor?

Jeg er en meget travl person, som mange vil sige bor i Heathrow lufthavn, og derfor har jeg sjældent tid til at sole. Heldigvis bruger jeg St. Tropez Selftan Express Mousse, som jeg beholder på i 1 time og 45 minutter. Det produkt har ændret mit liv!

 

Hvor kommer din passion for netop tanning-produkter fra?

Jeg har det bedste arbejde i hele verden! Hver aften går jeg i seng med tanken om, at jeg har fået nogle til at smile og fået dem til at føle sig bedre tilpas med sig selv. Jeg er en venlig og generøs person, så jeg har ikke noget imod at arbejde over, da jeg ved, at en tan vil hjælpe andre med at føle sig godt tilpas med sig selv!

Tak til Jules, og hermed to af mine favoritter, nemlig deres In Shower (ja, brug den under bruseren!) gradual tanner, og en helt fantastisk oliefri scrub, som gør resultatet endnu bedre.

fullsizerender-2

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *