Glimmeronsdag til hænderne

img_7864

I morgen er det glimmeronsdag, og i den anledning (selvom man egentligt ikke behøver nogen anledning), vil jeg gerne flashe denne smukke ring. Den laves af vores kunde hos Lahme Kommunikation, hvorfor dette i princippet er sponseret. Den er af forgyldt sølv, og fuld af glimmer. Jeg har længe ønsket mig en ring, der ville være pæn på pegefingeren, og som ikke var for lille til mine ret store hænder, så jeg forelskede mig hurtigt i denne. Jeg er vokset op med kvinder med ringe på minimum otte fingre, og på en eller anden måde kan jeg godt mærke at jeg bliver trukket derhen. Jeg synes ikke der er meget smukkere end kvinder, der bærer smykker, og helst så mange, der er plads til. Min farmor, som var guldsmed, plejede at sige at de skal larme. Altså, larme rigtigt! De skal helst sidde så tæt og være så talrige at de rasler når man går. Det er noget af en passende ambition, synes jeg. Du kan se flere fine sager på instagram hvis du tjekker Scrouples ud.

 

img_7863

 

 

7 Comments
Previous Post
Next Post