Efterårsferielæsning: 3 Nye Bøger om Harry Potter-universet

I morges var jeg inviteret i Go Morgen DK for at tale om tre nye ebøger, der er kommet ud i Harry Potter Universet. Det var sådan en fin morgen, og jeg var heldig at være i studiet med en ægte Harry Potter fan, komplet med tatoveringer og fuld opdatering på alt, hvad der sker i universet.

De tre nye titler koster omkring 3 Euro stykket, og de fås indtil videre udelukkende på engelsk. Jeg har læst alle tre, og jeg blev genforelsket i universet, men også i forfatteren, J.K. Rowling. Jeg oplever hende som totalt enestående – ikke bare i sit forfatterskab, men også i sin måde at værne om sine læsere og fans på. I de tre nye bøger er der – ud over gode historier og nye personbeskrivelser – også Rowlings egne kommentarer, hendes syn på personerne, og ikke mindst, en forklaring på en del af de valg og fravalg hun har truffet gennem årene. Her er noget af det mest interessante, hvordan figurerne og deres navne forholder sig til forskellige sprog, mytologier og bi-betydninger.

Du kan købe bøgerne her.

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *