Rejsedrømme

 

Det er noget underligt noget med udlængsel, for den trives faktisk fint side om side med hjemve. Jeg har været temmeligt meget på farten de seneste måneder, faktisk siden sommerferien sluttede. Og haft en pose hjemve med alle de steder jeg har været. Jeg savner ungerne og Johan i samme sekund som jeg er uden for hoveddøren, og alligevel er jeg ramt af udlængsel og akutte rejsedrømme. I sidste uge var jeg i New York. Knapt to døgn var jeg på amerikansk jord, på en opgave for og med en kunde. Jeg nåede intet ud over arbejdet; ikke andet end at få vakt rejsedrømmene. For der er noget over New York, noget man ikke kan lade være med at falde for, og forelske sig i, og jeg kan mærke at jeg trænger til at komme derover i flere dage, uden arbejde, uden møder, uden andet end tid til kaffe og museer. Det må være det, jeg skal spare op til som det næste.

3 Comments
Previous Post
Next Post