Når hverdagen skal smage endnu bedre

mere-smag-forside

Dette indlæg er sponseret, da vi hos Lahme arbejder for Urtekram. Men indlægget er ikke efter aftale med Urtekram.

I går udkom denne smukke kogebog på Forlaget Gyldendal: Mere smag – hver dag.  Afsenderen er Urtekram, som vi her hos os arbejder sammen med. Bogen tager udgangspunkt i Urtekrams tilgang til verden: Økologisk, velsmagende og nysgerrig, og tilføjer en masse dygtige menneskers arbejde, tanker og ideer. Bogen er spækket med opskrifter, som jeg har lyst til at prøve af, eller måske i virkeligheden bare til at lade mig invitere hjem til min søster, Anne-Sophie Lahme, som er forfatter på bogen, og bede hende servere sine favoritter.

Der er noget over at arbejde sammen med mennesker, som på alle måder er lidenskabelige i forhold til deres arbejde. Sådan gør vi os umage med at være her på mit lille bureau, men når man så møder andre mennesker, der går til det, de brænder for på samme måde, så føler man sig altså ekstra heldig, og det er på den baggrund denne bog blev til. Jeg håber du får mulighed for at kigge i den – om ikke andet kan du læse mere om den her.

meresmag-ovnbagte

3 Comments
Previous Post
Next Post