Mit hold

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg har et hold. Det har jeg faktisk: Emilie, Josefine, Mette, Mette & Mette, Fie, Johan, Ace, Helmer, Nanna, Maria, Michelle og Anne-Sophie.  Et af de helt gode, faktisk, måske i virkeligheden Verdens Bedste Hold. Jeg er nemlig så vanvittig heldig at få lov til at arbejde sammen med de dygtigste, sjoveste, mest kreative og ikke mindst sødeste mennesker, jeg kunne ønske mig, og jeg må ret ofte knibe mig selv i armen over at det er muligt at have et arbejdsliv, hvor man kan følges ad med alle sine kollegaer, uden at prøve at undgå at sidde ved siden af én til frokostbordet.

De sidste tre år, er vi engang om året taget på en udflugt, hvor vi har brugt tid på at tænke over og tale om nogle af alle de ting, vi ikke altid når i hverdagen. I år brugte vi weekend og hverdag på det, og tog til Bornholm, til et af mine yndlingsspots nemlig fantastiske Stammershalle Badehotel. Det er her maden er vidunderlig, huset er tosset, værterne er dejlige og vinen er bedre end god. Vi nåede at tale, planlægge, og overveje ting sammen, men vi nåede også at løbe i regnen, gå ture, spise, spise, spise og spise, og at falde i søvn op ad hinanden i flyet hjem.

 

Processed with VSCO with f2 preset

img_2197

img_2195

 

Processed with VSCO with b1 preset

4 Comments
Previous Post
Next Post