Om Superhelte & Efterår

Ok. Så er vi i gang. Med efteråret. Og bakterier, og håndsprit og Echinaforce og Udos Choice, og kogevask. Hjemme hos os har vi nu brugt 10 dage (ja 10 dage) på at rundsmitte hinanden, og 10 nætter (ja 10 nætter), på at stå op og holde nogens pande, vaske nogens dyne, og forsøge at få en lille bitte smule væske i de små kroppe. Og ja, vi voksne kan også være bange, og blive ramt af bakterier, der slår en tilbage under dynen, og ja, det er også sket, og nej, jeg kan simpelthen ikke holde det ud. Den der endeløse træthed, der lægger sig over en, de manglende kræfter og den endeløse klamhed, der fylder alt. Nu lader det til at være ved at være slut (7-9-13), og jeg håber vi er galvaniserede indefra og ud for denne sæson, men hold nu op, hvor er det bare sindssygt at så snart klokken slår efterår, så ligger vi der. Fire på stribe.

 

6 Comments
Previous Post
Next Post