Kjolen til det hele

Jeg var i Go Morgen Dk for lidt over en uge siden, for at tale om litteratur til børn; i anledning af skolestart. Og dermed altså om fine sager, børn selv kan læse. Jeg er altid meget glad og stolt af at blive inviteret ind til de dygtige mennesker derinde, og ganske ofte sætter det en mindre tøjkrise i gang.

Denne gang var den løst på forhånd, for jeg hoppede nemlig i kjolen her fra danske Minus. Den har lommer (jeg ELSKER når kjoler har lommer), og har en slåomeffekt, som er snyd, fordi den er udstyret med en lynlås, så den skal altså ikke bindes rundt om. Desuden er den ikke for smal hen over ryg eller skuldre, som mange kjoler er på mig, så man kan rent faktisk bevæge sig i den. Den er i viscose, den er foret, og jeg er virkelig glad for den. Du kan se den her.

Skoene er de gode gamle fra Repetto, som de fås hos Moshi Moshi.

IMG_7069

IMG_7062

3 Comments
Previous Post
Next Post