Verdens Dårligste Blogindlæg

Det er skrevet. Det har jeg selv gjort nu og da – det er det, der der begynder med: Ja, nu er det jo nogen tid siden jeg har skrevet, men jeg har simpelthen haft SÅ travlt. Det er det dårligste fordi folk helt sikkert godt kan gætte, hvorfor bloggeren ikke har postet noget, og det er det dårligste fordi det så kun handler om bloggeren og aldrig om læseren. Men, jeg ved ikke hvad jeg ellers skal forklare de manglende posts her med. Travlhed. Gode ting. God mennesker, lange dage, korte nætter, dejlige unger, der ville have mig med på den ene Pokémonjagt efter den anden, og gode projekter som kræver opmærksomhed. Men nu er det fredag. Og den lækreste og varmeste en af slagsen, og jeg er på vej hjem fra arbejde. Jeg håber du har en glædelig fredag og får en fantastisk weekend!

2 Comments
Previous Post
Next Post