Andres Historier

IMG_1662

Det holder aldrig op med at være det, jeg nok i virkeligheden synes er mest interessant at læse. Andres historier. Andres levede liv; deres erfaringer, deres erkendelser, deres fejl, og de steder, hvor de selv mener, de har valgt rigtigt. Den slags historier, der giver én en AHAoplevelse, et grin, og måske en reflektion eller fem. På samme måde som jeg synes historie er interessant, af præcis de samme grunde. Elizabeth Gilbert er en af de forfatterinder, jeg er faldet totalt for. Hendes sprog, og hendes mod. Hun hælder ret meget til det spirituelle – og ind i mellem tangerer det min kvalmegrænse – men hun er modig, for hun tør give sig hen til en vej hun ikke ved hvor slutter. Sådan føltes det også at læse hendes Eat Pray Love. Den udkom for nu 10 år siden, og er blevet en bestseller af dimensioner. I den anledning har hendes forlag samlet en bunke historier ind, skrevet af hendes læsere. Bogen “Eat Pray Love made me do it” er en essaysamling om, hvordan bogen, og Elizabeth Gilberts historie, forandrede noget hos dem. Stort eller småt. Det er måske i virkeligheden nærmest en slags snageri at læse den bog, men den er livsbekræftende, og viser at vi alle kan tage fat i os selv, gøre noget, og forandre det, der holder os nede. Den fås på Amazon.

IMG_1660

4 Comments
Previous Post
Next Post