Velkommen Hverdag!

kl 0530 – vækkeuret ringer. Jeg kommer til at snooze. Igen. Og igen. Og igen.

kl 0615 – jeg står lodret op i sengen.

kl 0622 – jeg har løbetøjet på og vækker Johan og ungerne.

kl 0655 – jeg er tilbage efter løb. Vi spiser morgenmad. Alt er godt. Ungerne griner, kaffen er god. Jeg kommer i tanke om at Elias skal have en bog med i skole. Jeg kan bare ikke huske hvilken. Tjekker febrilsk intra, og kommer i tanke om at INTRA ER TILBAGE i mit liv.

kl 0730 – (vi er nu 45 minutter efter oprindelig tidsplan) – jeg går i bad. Jeg når hverken hårvask, bodylotion eller to lag creme.  Beslutter mig for at jeg er for gammel til tøjkriser og lader som om jeg ikke har en, men jeg tager tøj på.

kl 0745 – Elias kommer i tanke om at vi havde aftalt at han måtte få klippet ærmerne af en hættetrøje. Det er MEGET vigtigt at det sker netop nu.

kl 0755 – børnene tager tøj på. Sofus i blandet udvalg af neon og batman.

kl 0804 – MADPAKKE (!!!!!!!) Nogen husker dette element af hverdagen. Jeg smører den.

kl 0810 – min cykelhjelm er væk, Sofus vil ikke afsted, Elias glæder sig.

kl 0815 – vi lister ned ad trappen (vi har fået klager over at vi larmer når vi løber ned ad trappen. Alle er meget beherskede. Indtil Sofus råber “FUCK, hvor er det her kedeligt”, med høj stemme. Jeg tager billeder af Elias foran hoveddøren. Jeg har nu et barn i anden klasse. ANDEN KLASSE?! Hvordan skete det? Jeg giver mig selv ti sekunder til lige at mærke det, helt nede i maven.

kl 0817 – Jeg skal aflevere Sofus, men nu vil Sofus hellere afleveres af Johan. Elias vil afleveres af begge, og vi er alligevel så forsinkede at vi giver op. Vi afleverer Sofus med titusind kys og kram, og ekstra kram og ekstra vink fra cyklen, først, derefter Elias. I et nyt klasselokale med gamle venner. Alt er godt. Alle er glade. De er vokset allesammen. Sol på kinderne.

kl 0855 – jeg er på arbejde. Det har kun taget 3,5 TIME siden vækkeuret ringede.

Velkommen hverdag.

 

12 Comments
Previous Post
Next Post