Gaveregn: Vind 4 billetter til Flying Superkids i Aarhus

Her hos os arbejder vi for Livol, hvorfor dette indlæg er sponseret.

Og Livol samarbejder med Flying Superkids om at samle penge ind til Børneulykkesfondens arbejde. I den anledning afholdes et fantastisk show, som du og din familie kan vinde billetter til. Læs nedenfor for mere info, inkl tid (17. august), sted (Aarhus), og alle aktiviteterne på dagen (MANGE!).

For at vinde de fire billetter skal du blot skrive en kommentar her inden tirsdag den 9. august klokken 20. Vinderen offentliggøres her på sitet.

For Livol handler sundhed også om trivsel og velfærd for det vigtigste, vi har – nemlig børnene. Derfor har Danmarks største vitaminbrand valgt at støtte Børneulykkesfondens årlige indsamling.

Derfor afholder Livol i samarbejde med Flying Superkids et stort velgørenhedsshow i Aarhus den 17. august – og vi vil gerne eksklusivt invitere dig og din familie til at være med.

Showet har til formål at indsamle penge til Børneulykkesfondens arbejde for danske børns sundhed. I år er målet at få børn til at bevæge sig mere, og som en del af dette er et klart mål at få flere børn og unge til at bruge cykelhjelm.

Løsningen er en enkel og sort cykel- og skaterhjelm godkendt efter den europæiske standard for sikkerhed. Som noget helt særligt kan barnet selv kan designe hjelmen med en række klistermærker, og dermed gøre den helt personlig og meget mere cool.

Det er nemlig filminstruktør, skuespiller og reklamemand Søren Fauli, som er medejer af butikskæden Normal, der har designet klistermærkerne. Cykelhjelmen sælges i alle Normal-butikker til fordel for Børneulykkesfonden.

Kun for særligt udvalgte

Velgørenhedsshowet foregår i det røde showtelt Paladset, hvor 800 særligt indbudte gæster overværer Flying Superkids showet. Du og din familie er blandt de særligt indbudte, og vi har derudover fordelt en stor del af billetterne til børnene og deres familier fra Børneafdelingerne på Skejby Sygehus og Odense Universitets Hospital.

 

Dato:

 1. august 2016

 

Tid:

Kl. 16.30 Pladsen åbner med salg af mad og drikke

Kl. 17.00: Livol inviterer for dig og din familie behind the scenes og giver en præsentation af showet. Vi uddeler cykelhjelme til dine børn.

Kl. 18.30: Show med Flying Superkids

 

Sted:

ved Bilka i Århus

Agerøvej 9

8381 Tilst

 

Dagen vil være fyldt med aktiviteter for børn og voksne. På pladsen inden showet kan hele familien blandt meget andet opleve:

 

 • Tombola
  I tombolaen kan alle købe et lod og håbe på at vinde flotte og spændende præmier doneret af Livol, KIA, bObles m.fl. til fordel for Børneulykkesfonden.

 

 • Bamsehospitalet
  Har bamsen ondt i maven, fingeren eller foden? Måske skal den lyttes på hjertet med et stetoskop eller have taget blodtrykket. På Bamsehospitalet kan børn få undersøgt yndlingsbamsen og finde ud af, at læger og hospitaler måske slet ikke er så skræmmende, men er til for at hjælpe, når man har brug for det.

 

 • Førstehjælp for Folkeskoler
  Selv mindre børn kan yde førstehjælp og være med til at redde liv i en alvorlig situation. Hos Førstehjælp for Folkeskoler bliver børnene introduceret til førstehjælp, fx at kalde efter hjælp, lægge andre i stabilt sideleje, lave hjerte-lunge redning mm. Sådan får børnene både viden og selvtillid til selv at handle, hvis uheldet er ude.

 

41 kommentarer

 1. Hej Julia
  Det lyder lige som en god dag for mig og mine tre børn. Det lyder som en god ide med de der cykelhjelme.
  God dag til dig, mvh Louise

 2. Lyder som den oplagte hyggedag g samtidig med mulighed for at støttet et godt formål.

 3. Jeg melder mig også i koret: Dygtige superkids, fedt show og rigtig godt formål.

 4. Kunne være en skøn gave til mine to store drenge (som er vilde med gymnastik, fx slapper de af foran tv’et imens de står på hovedet i sofaen) + deres moster og onkel. Jeg har termin med lillebror d 15/8, så lidt opmærksomhed til de to store akrobater ville være skønt.

 5. Fedt! Mine piger har lige set deres første gymnastikopvisning, og de var meget begejstrede. Er helt sikker på, at de (og jeg) vil elske Flying Superkids.

 6. Kære Julia
  Tak for knivskarpe skriverier, både på bloggen, men også dine skønne bøger
  Mine to unger ville elske sådan en dag og moren her ville elske cykelhjelmene
  Kh Signe K

 7. Deltager gerne , sikker på mine 2 “springitrampolinelskende” børn ville elske det.

 8. Vi nåede ikke at købe billetter i år til stor ærgrelse, så vi ville elske at få fat i de billetter til det fantastiske show

 9. Min datter og jeg har flere gange talt om at vi skal se de dygtige gymnaster fra Flying Superkids så denne præmie ville det være lækkert at overraske hende med.

 10. Vil meget gerne deltage, min datter elsker Flying Superkids og vil elske at invitere hendes veninde med.

 11. Åh, det vil jeg gerne vinde! Har lige i dag siddet med mine tre børn og kigget på billetter, men som nystartet selvstændig med ALT investeret synes jeg ikke, vi havde råd. Forretningen for heldigvis godt, så der er håb forude Men nøj, det ville være lækkert med fire fribilletter! Og lyder som alletiders aktiviteter, udover selve showet. Tak for altid skøn blog og god weekend☀️

 12. Flying Superkids lever et fantastisk show, så vi vil elske at vinde den oplevelse 🙂

 13. Min søn på 7 år er kæmpe fan – og er selv en glad springfyr, der springer 2 gange om ugen i den lokale forening. Vi har dog aldrig set et show direkte, så det ville være en fantastisk gave til ham. Og virkelig meningsfyldt at det samtidig støtter et godt formål.

 14. Det er da lige noget for mine børn at se. Har kun hørt en masse positivt om Flying Super Kids. Krydser fingre 🙂

 15. Hold da nu helt op hvor kunne det være spændende. Min lillesøster har altid plapret løs om dem og det ville være virkelig fedt at kunne tage hende med. Jeg elsker at støtte gode velgørenhedsformål, og det kan man da kun sige er Børnefonden. Så jeg krydser fingre.

 16. Siden jeg så tv-udsendelser med dem for måske 15 år siden, har jeg tænkt på, at jeg gerne ville se dem. Nu er jeg 33 og ville elske at inviterer familien med 🙂

 17. Min familie og jeg vil også gerne deltage i lodtrækningen. Godt initiativ!

 18. Godt initiativ – fantastiske gymnaster og performere. Mine børn vil elske at komme ind at se Flying Superkids 🙂

 19. Ih, hvor kunne det være fedt at vinde billetter til dette show. Krydser fingre 🙂

 20. Gid gid gid jeg kan nå at være med. Har haft verdens dårligste sommerferie med flækkede øjenbryn, rejsediarre og uendelige, drænende skænderier, så hele familien trænger til at blive muntret op!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *