Gaveregn: Vind 4 billetter til Flying Superkids i Aarhus

Her hos os arbejder vi for Livol, hvorfor dette indlæg er sponseret.

Og Livol samarbejder med Flying Superkids om at samle penge ind til Børneulykkesfondens arbejde. I den anledning afholdes et fantastisk show, som du og din familie kan vinde billetter til. Læs nedenfor for mere info, inkl tid (17. august), sted (Aarhus), og alle aktiviteterne på dagen (MANGE!).

For at vinde de fire billetter skal du blot skrive en kommentar her inden tirsdag den 9. august klokken 20. Vinderen offentliggøres her på sitet.

For Livol handler sundhed også om trivsel og velfærd for det vigtigste, vi har – nemlig børnene. Derfor har Danmarks største vitaminbrand valgt at støtte Børneulykkesfondens årlige indsamling.

Derfor afholder Livol i samarbejde med Flying Superkids et stort velgørenhedsshow i Aarhus den 17. august – og vi vil gerne eksklusivt invitere dig og din familie til at være med.

Showet har til formål at indsamle penge til Børneulykkesfondens arbejde for danske børns sundhed. I år er målet at få børn til at bevæge sig mere, og som en del af dette er et klart mål at få flere børn og unge til at bruge cykelhjelm.

Løsningen er en enkel og sort cykel- og skaterhjelm godkendt efter den europæiske standard for sikkerhed. Som noget helt særligt kan barnet selv kan designe hjelmen med en række klistermærker, og dermed gøre den helt personlig og meget mere cool.

Det er nemlig filminstruktør, skuespiller og reklamemand Søren Fauli, som er medejer af butikskæden Normal, der har designet klistermærkerne. Cykelhjelmen sælges i alle Normal-butikker til fordel for Børneulykkesfonden.

Kun for særligt udvalgte

Velgørenhedsshowet foregår i det røde showtelt Paladset, hvor 800 særligt indbudte gæster overværer Flying Superkids showet. Du og din familie er blandt de særligt indbudte, og vi har derudover fordelt en stor del af billetterne til børnene og deres familier fra Børneafdelingerne på Skejby Sygehus og Odense Universitets Hospital.

 

Dato:

  1. august 2016

 

Tid:

Kl. 16.30 Pladsen åbner med salg af mad og drikke

Kl. 17.00: Livol inviterer for dig og din familie behind the scenes og giver en præsentation af showet. Vi uddeler cykelhjelme til dine børn.

Kl. 18.30: Show med Flying Superkids

 

Sted:

ved Bilka i Århus

Agerøvej 9

8381 Tilst

 

Dagen vil være fyldt med aktiviteter for børn og voksne. På pladsen inden showet kan hele familien blandt meget andet opleve:

 

  • Tombola
    I tombolaen kan alle købe et lod og håbe på at vinde flotte og spændende præmier doneret af Livol, KIA, bObles m.fl. til fordel for Børneulykkesfonden.

 

  • Bamsehospitalet
    Har bamsen ondt i maven, fingeren eller foden? Måske skal den lyttes på hjertet med et stetoskop eller have taget blodtrykket. På Bamsehospitalet kan børn få undersøgt yndlingsbamsen og finde ud af, at læger og hospitaler måske slet ikke er så skræmmende, men er til for at hjælpe, når man har brug for det.

 

  • Førstehjælp for Folkeskoler
    Selv mindre børn kan yde førstehjælp og være med til at redde liv i en alvorlig situation. Hos Førstehjælp for Folkeskoler bliver børnene introduceret til førstehjælp, fx at kalde efter hjælp, lægge andre i stabilt sideleje, lave hjerte-lunge redning mm. Sådan får børnene både viden og selvtillid til selv at handle, hvis uheldet er ude.

 

41 Comments
Previous Post
Next Post