Vietnam i København

IMG_6649

Som du ved, hvis du har læst med her i nogen tid, så er jeg dårlig til efterår, og endnu værre til vinter. Så en af missionerne med bloggen her er at finde steder, ting og måder at komme igennem vinteren på også uden en drømmerejse til østen. For en uges tid siden hentede to salater på District Tonkin, en bittelille restaurant i København, som laver den bedste vietnamesiske mad. Ud over maden, kan man også købe skåle, guidebøger og spisepinde, samt bare lade sig inspirere til at bo en lille smule anderledes, end med de glatte nordiske flader. Grunden til at du skal kende til stedet er – ud over maden – at der her simpelthen er en hule, hvor jeg overvejer at flytte ind i november. Så hvis du ikke kan finde mig, sidder jeg der, muligvis med en medbragt højfjeldssol (findes de stadig?).

IMG_6655

IMG_6653

IMG_6651

 

IMG_6660

IMG_6659

IMG_6664

3 Comments
Previous Post
Next Post