Feriekjolen – som også er en hverdagsjakke

Denne fine kimono-kjole købte jeg inden vi tog på ferie. Den er en ny model, fra Sissel Edelbos kollektion her til efteråret. Den har smalle, trekvartlange ærmer, og er længere foran end bag på. Den er – som alle deres sager – lavet af en genbrugssari af indiske kvinder, og kombinerer på den måde både up-cykling, genbrug og mode. Og ikke mindst social ansvarlighed – og så er det vel nærmest ikke shopping, vel? Så er vi vel ude i en form for hjælp (who am I kidding!), nå men i hvert fald købte jeg den med god samvittighed, og jeg er blevet så glad for den. Man skal bevæbne sig med et par sikkerhedsnåle, for den bliver ikke helt siddende, så lukket, som man kunne ønske, omkring barmen, men den falder smukt, er blød og behagelig. Også i varmen på Mallorca i sidste uge. Du kan finde den samme model, i mange forskellige prints, her (Scroll ned til Magnolia high low-modellen). Jeg vil bruge den som kjole, men tænker også at den kan fungere fint som en slags blazer eller cardigan.

IMG_1690

 

IMG_1691

1 kommentar

  1. Den er virkelig fin. Jeg synes bare at jeg nærmest drukner i de der modeller. Nok noget at gøre med den minimale barm kh Birgitte

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *