ManiFest & Andre foredrag

Da jeg for snart mange år siden udgav Hvor Lagde Jeg Babyen affødte den en mængde foredrag. Siden da har jeg holdt virkeligt mange, både åbne foredrag, på biblioteker og i forsamlingshuse, men også lukkede, for private virksomheder. Og så hold jeg en lang pause fra det, fordi det ikke var så nemt at få den del af ligningen til at gå op med en lillebitte Sofus og en ikke så stor Elias, en mand på tourné og et arbejdsliv, der også kaster mig en del rundt. Men nu er jeg klar igen, og er simpelthen så glad for at kunne fortælle at jeg fra nu bliver præsenteret hos Athenas. Du kan læse mere om foredragene her. Jeg sørger naturligvis for at fortælle her på bloggen, næste gang, der er et åbent foredrag.

7 kommentarer

  1. Yay Julia, endelig 😉 Jeg er klar og jeg planlægger at være der der ligeså snart der kommer et åbent foredrag!
    Skøn dag til dig 😉
    Kh. Louisa 😉

  2. Har haft fornøjelsen af at opleve dig i Horsens ! Kom gerne hertil igen…..

  3. Det lyder spændende! Har netop færdiggjordt Manifest – TAK for en god oplevelse og virkelig velskrevet bog. Den sætter mange tanker igang, hos mig hvert fald, om at være en voksen kvinde, og egentlig ikke gide blive kaldt “en pige”. Er 36 år og har netop fået barn nr. 2. Jeg er sgu ikke en pige mere. Og heldigvis for det. Både din bog, (og Caitlin Morans, som jeg lidt forelsket i) bringer iøvrigt mange overvejelser og tanker med sig, når man har en pige på 5 år som man forsøger og opdrage, og lige har fået en dreng. Der er noget med de kønsroller, og vores samfund, forventninger og normer, som rumsterer lidt. Dejligt med kloge kvinder der sætter ord på. Bliv ved med det!

    ( ps. hvis du mangler en hurtigt hørt lydbog, så prøv Shonda Rhimes, “year of yes”. Ikke enig med det hele, men gode pointer. Især om at være en bad-ass og egentlig ikke gide undskylde det. )

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *