Magi: Harry Potter 8 og Tivoli inden åbningstid

IMG_6923

I går ringede det på døren, og jeg fes ned af trappen for at tage imod Harry Potter 8; Harry Potter and The Cursed Child. Den læste jeg så i går – i et træk, og den er fantastisk. Det er Harry Potter som vi kender ham, men alligevel anderledes, for han er omkring de 40, har tre børn, et stresset job i det offentlige (den magiske offentlighed, that is), og gør hvad han kan for at være en god far, mens han tumler hverdagen. Bogen er et teatermanuskript, men det skal ikke afholde nogen fra at læse den – for vi kender dem så godt: Figurerne, locations, elementerne, magien, og ikke mindst hemmelighederne. Igen er plottet alt overskyggende godt, og igen er Harry Potter blevet ældre, og med alder følger mørke mysterier, udfordringer og nye hensyn, både i virkeligheden og i Harry Potters virkelighed. Du skal læse den, for mere “må” jeg faktisk ikke sige. J.K. Rowling har nemlig udsendt en video, hvor hun beder alle om at holde på hemmelighederne, mysterierne, plottet. Og det synes jeg faktisk kun er rimeligt. I morges var jeg så i Go Morgen Danmark for at fortælle om bogen, og alle disse elementer – og for at gøre det, skulle jeg igennem et lukket Tivoli, hvor studiet ligger lige nu. Det er også magi. At kunne skelne blomsterne, tårnene, forlystelserne fra hinanden, og det er faktisk sjovt, så lille Tivoli virker, når der ikke er fyldt.

IMG_6930

IMG_6933

4 kommentarer

  1. Åh jeg skal læse den. Det skal jeg bare. Den kommer i hus når jeg er hjemme fra ferie. Det er jeg ret sikker på. Kh Birgitte

  2. Åh, den er fluks blevet bestilt. Jeg var omkring 10-11 år, da den første Harry Potter-bog udkom, hvilket svarede til hans alder, da han kom på Hogwarts, så jeg er vitterligt opvokset med Harry, Ron og hele slænget. Denne bog skal jeg naturligvis læse!

  3. Helt klart på ønske sedlen, men venter lige på den kommer på dansk, har alle 7 og Barden Beedles eventyr. Det bliver hyggeligt at ligge og læse den sammen med Zorro.

    Så fedt at folk ikke bare plapre ud med hvad der sker, men kommer med hits og om de kunne lide den…. så der stadig meget at opdage.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *