Sensoralitet og Ler

 

I foråret var jeg så heldig – i forbindelse med vores arbejde for L’Oréal – at blive inviteret med til et besøg i L’Oréals laboratorier udenfor Paris. Det var på alle måder en overraskende oplevelse. For det første gjorde oplevelsen en masse af de forudintagede forestillinger mange af os har omkring store virksomheder til skamme. Altså, det var ikke maskiner, der stod og fandt på de forskellige cremer og formularer, nej det var rent faktisk supernørder: Dedikerede, dygtige, professionelle mennesker, som ved hvad de arbejder for, med og omkring. For eksempel talte en forsker længe om sensoralitet. Et begreb, jeg nok slet ikke har brugt nok, eller forholdt mig nok til, men som går på, ikke bare hvordan en creme virker, men hvordan den føles. En creme, eller et hvilket som helst produkt, skal nemlig føles helt rigtigt. Det betyder at det skal lægge sig rigtigt på huden, man skal opleve, hvordan produktet er at arbejde med, og hvordan man tager imod det (Det begreb kan jeg faktisk rigtigt godt lide). Men jeg lærte også, hvordan den diskussion man ofte har omkring naturlighed i produkter, nogle gange er lidt misvisende. For ting behøver ikke være hjemmerørte af ting fra haven, for at være naturlige – derfor er jeg ret vild med denne video, der gennemgår ingredienserne i de nye lermasker fra L’Oréal (og hvordan man i princippet kan lave dem selv). Og ja – jeg har prøvet dem, og sensoraliteten er i top.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *