3 ønsker til efteråret (hint: Broderi, Guld & Kimono)

Der var engang, jeg forestillede mig, at jeg ville holde op med at elske tøj. At jeg ville kunne stoppe, holde inde, og holde op med at miste pusten hver eneste gang jeg ser en fin detalje, et smukt broderi, en særlig farve, eller den perfekte nuance af… guld. Men jeg er aldrig nået dertil. Jeg har aldrig fundet pusten, den er stadig væk, og hvis nogen er iført noget i smukke farver, der sidder helt rigtigt, har jeg problemer med ikke at ae dem på armen, for at finde ud af om det føles ligeså pænt, som det ser ud. Lige nu er efterårets varer (eller skal vi kalde dem kunstgenstande…) på vej ind i butikkerne, og i webshopsne. Der er masser at glæde sig over for en skade som mig; mange farver, smukke materialer, og lækre snit. Det er som om vi har fundet ud af at det skal kunne noget ekstra, det vi vælger at bruge vores penge på, og der er heldigvis ikke meget minimalisme at finde derude. For ja, det holder aldrig op for mig, jeg synes det er sjovest at være rullet i silke og dyppet i glimmer. Så hermed tre af de ting, det er svært at undvære (selvom man kan blive nødt til det).

Zara har denne smukke jakke i deres webshop lige nu. Deres jakker har det med at ryge meget, meget hurtigt, og især dem, der kan noget ekstra, som denne. Klik her og se nærmere.

6045246400_2_4_1

 

Guldsandaler! Burde være standardudtyr med se hvor fin en hæl. Dem finder man lige her.

38728002_070_b

Baum und Pferdgarten bliver bedre og bedre synes jeg. Denne mellemting mellem en skjorte og en blazer, er fuldkommen vidunderlig, synes jeg og kan bruges til alt fra jeans, til udenpå en kjole. Klik her.

Skærmbillede 2016-07-18 kl. 11.06.25

6 Comments
Previous Post
Next Post