Om “Man Repelling” Outfits

IMG_1564

Kjole Gat Rimon (gammel), Tørklæde som bælte Becksöndergaard, sandaler Moshi Moshi Mind.

Den fantastiske blog Man Repeller tager udgangspunkt i netop den antagelse, at lige så snart man selv oplever, man har regnet ud, hvad man ser godt ud i, så viger manden i ens liv tilbage og synes det på den ene eller anden måde rammer en anelse ved siden af. Og Johan var helt ærligt ikke overbevist om head to toe leopard-telt. Men her i 38 graders varme på Sicilien følte jeg mig virkeligt, virkeligt pæn. På trods af flat poolhår, ingen makeup og neglelak, der var ved at falde af, tænkte jeg at jeg havde regnet outfittet ud. Og det synes jeg faktisk stadig jeg har. Det går nemlig op for mig, at jeg er klar til at blive en gammel dame i flagrende gevandter. Jeg synes det er ret lækkert, når det hele ikke sidder til, men når der er bare en lille smule drama i tøjet, og her i meget varmt vejr, synes jeg at 2 kvadratmeter leopardsilke er på sin helt rette hylde.

 

5 Comments
Previous Post
Next Post