Et tip til dig, der er på vej på ferie…

På vores tur til Sicilien havde vi ved et tilfælde fået en ny slags solcreme med, nemlig Ambre Solaire KIDS fra Garnier. Du skal kende den fordi, den for det første fås i faktor 50, og for det andet fordi den kan smøres ud på våd hud. Så ungerne kan hives op af bølgen blå og få endnu et lad på, uden at de skal tørres først, og også uden at de skal sidde i solen i en evighed og vente på at huden igen bliver klar til at de hopper i.

5 kommentarer

  1. Og her i Spanien kunne den også fåes som spray, hvilket betød mindre sand og hurtigt på! Endte med også selv at bruge den fordi den samtidig var “for fair, sensitive & sun-intolerant skin” Et kæmpe plus hvis -som jeg- ofte får sol eksem.

  2. Kære CM – ja, det er de altså, og det her virker. Men som Marianne skriver fås den åbenbart også som spray! ikke dårligt! KH J

    Kære Birgitte – nemlig!

    Kære Marianne – tusind tak for tip!

    Kærligst
    J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *