Lidt Hemmeligt: Denne Sommers Gave Til Dig Selv…

IMG_9688

Efter jeg for et par år siden var med i serien Danmarks Dejligste Slotshoteller, er jeg tit blevet spurgt, hvilket der var det bedste. Det har været et svært spørgsmål at svare på.

Ikke fordi jeg ikke vidste hvilket der var det bedste, for det er der ingen tvivl om, men fordi at det bedste slotshotel i Danmark kun meget (meget!) sjældent har åbent, så man kan komme med sin kæreste eller veninde under armen og opleve en lille get away i fuld luksus. Holckenhavn, som er det bedste jeg har været på, kan nemlig det hele. Den smukkeste restaurering, det perfekte køkken, 5 stjernet luksus på hvert eneste værelse, og en klar og gennemført stil, så det ikke føles som om nogen “leger” luksus, men som om de der står bag har totalt styr på hvad det vil sige at sove i den perfekte seng. Så Holckenhavn, er det, jeg til hver en tid vil besøge igen. Problemet er som sagt bare at det er meget, meget sjældent at de har åbent.

IMG_9663

MEN – (tadaaaaa)

I år har det vidunderlige Holckenhavn simpelthen åbnet dørene for reservationer i August, så man kan komme bare sin kæreste og sig selv, og det er faktisk første gang i slottets historie, det er sket. Det er lidt hemmeligt, og den eneste grund til jeg ved det er, at jeg er med på et lille lukket nyhedsbrev de sender ud. Da jeg modtog nyhedsbrevet forleden skrev jeg straks til Christina, som ejer slottet, og spurgte om ikke jeg måtte dele det med jer.

Og heldigvis sagde hun ja.

Du kan vælge mellem at overnatte fra den 4. til den 5. august, eller fra den 5. til den 6. Hvis du mangler en gave at give dig selv, eller den du elsker, eller hvis du bare vil være sikker på at I kommer glade og gemopladte ud af ferien og ind i et nyt år, så overvej Holckenhavn.

Og bare så du har al praktikken på plads – fordi det er lidt hemmeligt, kan jeg ikke linke direkte til et bestillingsite, men du kan læse mere om priser på billedet herunder. Her kan du også se, hvordan du booker:

1 Comment
Previous Post
Next Post