Holckenhavn: Romantik, Eventyr & Vild Luksus (Inkl Billedspam)

IMG_5000

Holckenhavn (som blev vist på TV2 i programmet Danmarks Dejligste Slotshoteller) var så smukt, at man må knibe sig selv i armen. Samtidig er det et kulturhistorisk must-see i Danmark, og det er beviset på hvad dedikerede mennesker, der gør sig umage, kan skabe. Inden vi besøgte stedet lavede jeg research på det, og fandt ud af at familien Holck havde haft et ganske særligt diadem i deres familie. Da jeg spurgte Christina Holck til det (jaja- upassende, men tænk nu hvis hun havde haft det i en skuffe, og man kunne få lov at se det), og hun fortalte at dét var en af de ting hun havde solgt for at kunne renovere stedet og bevare det for eftertiden. Men hun har ikke bevaret det – hun har løftet stedet ind i nutiden og jeg er på røven over det. Og hende, og hendes team. Så derfor: Ekstraordinær billedspam + behind the scenes-amok!

Som du kan se er vi begyndt med køkkenet:

IMG_5001

Hvor en let frokost serveres sådan her:

IMG_5052

IMG_5048

Og mit værelse, som så sådan her ud:

Og badeværelset, som kunne det her:

Og en vidunderlig middag, der foregik i det smukkeste bibliotek:

 

Og som på hver eneste optagelse, havde vi ganske kort tid til at spise, men til gengæld med tilskuere:

IMG_5068

Og efter middagen, kunne man så få en kop kaffe – med “lidt sødt” – det var dér jeg døde:

IMG_5083

Og morgenmaden vil jeg skåne jer for, for det nærmer sig tortur. Men helt alvorligt: Vi skulle jo give slottene point, og Holckenhavn burde have fået 10 ud af 5. Det var vidunderligt.

Se mere her.

7 Comments
Previous Post
Next Post