Holckenhavn: Romantik, Eventyr & Vild Luksus (Inkl Billedspam)

IMG_5000

Holckenhavn (som blev vist på TV2 i programmet Danmarks Dejligste Slotshoteller) var så smukt, at man må knibe sig selv i armen. Samtidig er det et kulturhistorisk must-see i Danmark, og det er beviset på hvad dedikerede mennesker, der gør sig umage, kan skabe. Inden vi besøgte stedet lavede jeg research på det, og fandt ud af at familien Holck havde haft et ganske særligt diadem i deres familie. Da jeg spurgte Christina Holck til det (jaja- upassende, men tænk nu hvis hun havde haft det i en skuffe, og man kunne få lov at se det), og hun fortalte at dét var en af de ting hun havde solgt for at kunne renovere stedet og bevare det for eftertiden. Men hun har ikke bevaret det – hun har løftet stedet ind i nutiden og jeg er på røven over det. Og hende, og hendes team. Så derfor: Ekstraordinær billedspam + behind the scenes-amok!

Som du kan se er vi begyndt med køkkenet:

IMG_5001

Hvor en let frokost serveres sådan her:

IMG_5052

IMG_5048

Og mit værelse, som så sådan her ud:

Og badeværelset, som kunne det her:

Og en vidunderlig middag, der foregik i det smukkeste bibliotek:

 

Og som på hver eneste optagelse, havde vi ganske kort tid til at spise, men til gengæld med tilskuere:

IMG_5068

Og efter middagen, kunne man så få en kop kaffe – med “lidt sødt” – det var dér jeg døde:

IMG_5083

Og morgenmaden vil jeg skåne jer for, for det nærmer sig tortur. Men helt alvorligt: Vi skulle jo give slottene point, og Holckenhavn burde have fået 10 ud af 5. Det var vidunderligt.

Se mere her.

7 kommentarer

 1. God morgen
  I går fikk jeg endelig se av episodene, denne du skriver om her, på tv.
  For et flott sted!!!! Og det var så gøy å se deg LIVE.
  Jeg følte at jeg ligsom kjente deg………. Etter å ha fulgt med deg her i bloggen din en tid.
  Dere har jammen blitt bortskjemte da dere laget programmet. Men, vel undt.
  Ha en fin dag.

 2. Eeej, jeg nåede lige præcis kun at se pointgivningen til det sidste slot og gik derfor glip af Holckenhavn. Og det lyder som noget man ikke skal gå glip af. Det ser skønt ud i hvert fald!

 3. Øv jeg glemte at se det. Til gengæld så jeg dig i dr2. Så godt gået! Elsker den måde du taler på.

 4. Hej Julia

  Jeg nåede ikke at se programmet, er der mulighed for at se den igen?
  Kh,
  Virginia.

 5. Ved du hvad Julia, jeg kommer lige fra Helenekilde og tænker: Jeg er da skabt til at bo på badehotel. Og nok også på slotshotel. Så hvis du mangler en rejsemakker, så si’r du bare til. Ville egentlig tilbyde dig min dessert, men er selv åndsvagt pjattet med dem. Til gengæld laver jeg en god kaffe?!

 6. Kære Kristina,
  Jeg lover dig at jeg siger til!
  Helenekilde er vidunderligt!
  KH
  J

  Kære Virginia,
  Man kan se det på TV2play.dk, og ellers synes jeg jeg har hørt, at de genudsender dem på TV2 Fri.
  KH
  J

  Kære Anna!
  TILLYKKE med din fantastiske bog!
  I kommer ikke til at fortryde at tage derhen!
  KH
  J

  Kære Susanne!
  TAK!
  KH
  J

  Kære Laura – det er det virkeligt.
  KH
  J

  Kære Sylvia,
  Sådan har jeg det også med dig!
  Tak for din fine blog!
  KH
  J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.