Grøn satin, torden og TV

Meget tidlig fredag morgen, efter en Skt. Hans nat med lyn og torden til at sende midsommeren godt på vej, stod jeg op klokken 0420 for at gøre mig klar til makeupartisten, der skulle komme og hjælpe mig i ansigtet inden vi skulle flyve afsted til optagelserne af sæson to af Et Glimt af Danmark. Vi har foreløbigt lavet to afsnit ud af otte. Nu går vi ind i sommerpausen, og i august og september skal vi optage de sidste 6 afsnit. Det er virkeligt, virkeligt sjovt arbejde, og Sisse Fisker som er vært på programmet, er præcis ligeså sød som man forestiller sig. Holdet er topcool, kæmpe stort, og helt vildt professionelt. Og selvom det muligvis ikke lyder sådan, eller forhåbentligt ser sådan ud, så er det hårdt arbejde med lange (!) dage, men heldigvis også med masser af grin. Jeg kom hjem efter fredagens optagelser meget tidligt lørdag morgen, og det er faktisk først nu søndag, jeg er ved at være mig selv igen. Dette er ingen klagesang, for jeg føler mig virkeligt priviligeret og udfordret i lige mål.

Tidlig fredag morgen var det virkeligt suspekt vejr, og det var også virkeligt tidligt. Jeg havde på forhånd en tøjkrise af format fordi jeg ikke vidste hvor i Danmark vi skulle hen, men til gengæld vidste at det ville blive varmt og muligvis regne. Så jeg hoppede i dette sæt fra Baum und Pferdgarten. Sættet er i ren silke, og derfor nemt at have på i varmt vejr. Det er desuden satinvævet, hvilket betyder at det ikke krøller helt tosset.

Jeg har købt sættet på udsalg. Jakken her. Og bukserne kan jeg simpelthen ikke finde på web, men de er til at få stadig i butikkerne. Sandalerne er fra Moshi Moshi Mind.
IMG_6188

0 Comments
Previous Post
Next Post