Jeg bruger 37% af min kapacitet på…

Det blomstrer og knitrer i kolonøjseren – så vidt jeg husker er det på sidste vers med de første sommersager, men jeg har sået en masse nyt i år, så mon ikke det kan lykkes mig at gro noget pænt. Jeg skal desværre først derud i morgen; familiekoordineringen tillader det nemlig ikke før, og den kører på højeste gear her i slutspurten inden sommer, så der er lige lidt, der skal lykkes. Og den der koordinering, den synes jeg edderrøvme er noget af det sværeste. Ind i mellem har jeg det som om sådan ca 37% procent af min hjernekapacitet bliver brugt til at få alle ender til at mødes, og at de sidste 63% går til at rydde op, når det ikke lykkes. Denne uge har været fuld af sådan noget med, at hvis døgnet bare havde to timer mere, eller hvis alle bare var en del mere forudsigelige og spiste deres morgenmad, når jeg syntes de skulle, så ville det hele kørt som smurt. Men ingen gør som jeg siger (og det er nok virkeligt godt), og hver dag mangler lige lidt tid hist og pist og rundtomkring. Men når det så er sagt, så går det op for mig, at det netop er det jeg er vild med, og at jeg slet ikke kan regne ud hvad jeg gør, når mine unger er så store at de slet ikke har brug for den slags mere? Der er jo ikke længe til. Måske bliver jeg digter, eller måske får jeg et hegn jeg selv har flettet i pil (!) ude i koloen.

7 Comments
Previous Post
Next Post