Nye optagelser og programmer på vej

I går, da sommeren så sådan her ud, startede vi optagelser til en ny programrække – jeg har ikke helt forstået, hvad jeg må sige om det, så jeg siger bare ingenting, selvom det ikke er så nemt at lade være. Dagen begyndte klokken 530, hvor en makeupartist ringede på, og kom op og gjorde mig klar. Som du kan se på billederne, som er taget klokken 625, var mit ansigt stadig rimeligt puffet og hævet; noget som min gode veninde, den dygtige Christina Wedel siger skyldes mine store kinder og min alder… Nå, men bortset fra det, så gælder det om på lange optagedage at have tøj på, som jeg ikke enten fryser eller sveder i. Derfor havde jeg valgt dette:

IMG_6117

Jakke er fra Noa Noa – som jeg er i gang med at genopdage. De har altid i deres kollektion en tætsiddende kviltet sag. Denne her, synes jeg er særlig smuk, og den er vendbar, med en rosa side, og en grønlig. Den fås fra august i deres butikker.

Bukserne er fra Custommade og på udsalg nu. De er ret højttajlede, men uden at give meget lang numse. De er lette og af viscose og en smule polyester, så ikke varme, men perfekt til overgangsvejr. Og så er de lidt bredere ved fødderne, hvilket jeg virkeligt synes er elegant.

Tee er fra Moshi Moshi Mind. Den er i en blanding af hør og bomuld, og har korte ærmer, som du bedre kan se på billedet nederst i indlægget. Jeg er helt vild med deres ting, og deres tilgang til mode ud fra et kvalitets- og holdbarhedsperspektiv, men også som non seasonal, så alt ikke bliver dømt ude når sæsonnen skifter. Hos Moshi Moshi Mind har man tingene, til de er udsolgt, men ikke ved udsalg og halløj. Tee-en er modellen Love, og den kan man få i grå.

Tørklædet er fra endnu en dansk favorit, nemlig Becksöndergaard – og ja, de kører altså også det vildeste udsalg på deres webshop.

Og når vi nu er dernede, ved fødderne, – på billederne her, havde jeg endnu ikke skiftet til hæle, eller taget nøglerne ud af lommen…

Og her – sidst på en meget lang dag, sammen med den fantastiske Sisse Fisker.

FullSizeRender-13

5 kommentarer

  1. Tørklædet – er det nyt eller gammelt? Kan ikke finde det på deres hjemmeside?

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *