Sol i håndbagagen

2016-06-16 14.59.10-1

“Man er hvor man er”, var der engang en klog kvinde, der sagde til mig. Og det er man. Nogle gange gange er “man” bare flere steder på én gang. Indenfor den sidste uge har jeg været i Odense, Aalborg og Aarhus, og fløjet, været på roadtrip og siddet i et nattog. Gøglerlivet kræver en del positivt ladede omstændigheder for mig. Det kræver  – ud over en  en forstående og opbakkende mand – at jeg kan skynde mig hjem, dykke direkte ned i klumpen af unger, deres venner, vores venner, og den udvidede storfamilie, at mine kollegaer hjælper mig, og at mine venner er overbærende. Det er alt det grundlæggende. Men så kræver det også tricks. For eksempel af den slags jeg vil dele med jer her. L’Oréal Paris har nemlig for et stykke tid siden lanceret nogle såkaldt Cushion-foundations. Dem skal du kende, hvis du har travlt, eller hvis du flyver og gerne vil have en god foundation med i håndbagagen, men du skal også kende dem, hvis du bare godt kan lide pæn hud, der ikke ser pudret ud. Foundationen ligger i dåsen, men inde i en lille svamp eller pude. Du dupper på puden og lægger foundationen på huden med en medfølgende lille svamp. Meget simpelt og meget hurtigt. Nu er den også kommet i en bronzerudgave, som også lægger sig let og let flydende på huden. Jeg bruger den på kinder, pande og næseryg ovenpå den anden. Virkeligt gode produkter, som ikke ripper opsparingen og som hjælper med det samme, når der igen ikke blev tid til mere end fem timers søvn. Og det bedste er at du ikke skal aflevere dem i security.

2016-06-16 15.00.23

 

2016-06-16 14.59.36

5 Comments
Previous Post
Next Post