Damer, Glimmer, Bobler & Børn

IMG_2555

I dag er jeg helt ærligt lidt træt. Det var den mest fantastiske dag i går – jeg holdt min første bogreception nogensinde. Eller det vil sige: Gyldendal var søde at holde den for mig, og det var ikke bare to sure glas hvidvin. Det var glimmer, flag, cava i rå mængder, de sødeste gæster og en tale, så jeg var ved at tude, fra Gyldendals Mette Holbæk, som også er min veninde. Jeg havde glimmer i tøjet og tårer i øjnene, da jeg skulle afsted, for at fortælle om ManiFest i aftenshowet. Med til receptionen var mine kære veninder og venner, og også Johan og ungerne. Og det var så søde. Da jeg skulle holde tale kørte Sofus sit helt eget kommentarspor undervejs, med høj klar barnestemme, og han følte sig simpelthen så godt tilpas. Inden festen sluttede havde ungerne begravet Alfred i en sandbunke i gården hos Gyldendal, jeg havde holdt en baby, og krammet de dejlige kvinder, jeg har i mit liv. Her er nogle billeder fra dagen, som min søde kollega Fie var sød at tage. Jeg selv glemte alt om det.

Og ja, jeg bryder forresten i dagens anledning mit princip om ikke at vise mine unger frem. De var så stor en del af dagen i går, at jeg ikke kan fortælle om den, uden også at fortælle om dem.

Her holder Mette tale for mig, mens jeg krammer på min store Elias, og mine venner Marianne (i baggrunden) og Sara, ved siden af Elias.

PS – DR har lagt et uddrag af bogen op her – det handler passende om barndom.

IMG_2536

IMG_2540

Dameben…

IMG_2513

Her taler jeg. Det er Sofus, jeg har i hånden.

IMG_2541

IMG_2526

Min dejlige søster, Anne-Sophie, og min kære veninde, Sine

IMG_2523

IMG_2532

 

10 kommentarer

 1. Jeg har netop læst uddraget af din bog inde hos DR – og jeg må sige, at det gav mig rigtig meget lyst til at læse resten af bogen.
  Endnu en gang tillykke med udgivelsen!

 2. Stort tillykke!

  Bogen landede sent i går i min postkasse – glæder mig som et lille barn til at komme i gang med den! Den er så flot og jeg nusser den lidt når jeg går forbi den 😀

 3. Det ser ud til at have været en dejlig aften 🙂
  Smuk kjole !
  Sikke store dine drenge er.
  Tillykke med din succes. Du arbejder hårdt og dedikeret og du fortjener det så meget.

 4. Kære Julia
  Stort tillykke med bogen, og så dejligt at du blev fejret med glimmer i en lind strøm. Jeg glæder mig til at læse din bog.
  Kh
  Bernadette

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *