En vinder, og et tip

2016-04-19 16.25.45

 

For snart et par måneder siden var vi i opløbet i Danish Beauty Award for at finde frem til vinderne af de prestigefyldte priser. En af kategorierne er årets skønhedsbehandling, og i den forbindelse skulle vi dommere hver især prøve nogle forskellige behandlinger. Vinderen af kategorien blev Complete Me, som ejes og drives af den supererfarne Daniela Fraser. Hun udvikler selv behandlinger, og har været en af pionererne indenfor feltet i Danmark i mange år. Daniela har flyttet sin klinik til mindre lokaler end før, blandt andet for at have mere kontakt med kunderne, så hun og hendes lille team kan give den bedst mulige rådgivning og behandling. Daniela vandt som sagt, og det gjort hun med en behandling, jeg var så heldig at få lov til at prøve. Det er ret ubeskriveligt hvad den kan, men den sørger for total afspænding af hele kroppen, samtidig med at den genopretter gløden og balancen i huden. Behandlingen hedder en Själ Complete Holistik behandling, og som titlen antyder er der et vist mål af østerlandsk filosofi og tankegang inde over. Jeg har et ret veludviklet bullshitfilter for den slags, så tro mig, det her er ikke pling og hvalsang, det er den komplette afspænding, så du går fra behandlingen fuldkommen genopladet, fredfyldt og med pulsen sænket. Og ikke mindst lækker hud. Du kan læse mere om den her.

 

Daniela er også samler – og har i sin klinik lavet den fineste væg med billeder og memorabilia fra hendes faster, som var kosmetolog i 50-ernes og 60-ernes Italien. Jeg fik lov til at tage et par billeder af den;

2016-04-19 16.27.30

2016-04-19 16.27.36

3 kommentarer

  1. Kære Cille, Kære Birgitte! Beklager – fatter ikke hvad der gik galt, men nu er der i hvert fald link ind til sitet – jeg kan ikke linke helt ind til behandlingen, men den står som nummer to under ansigt. KH J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *