Berlin, Regn & Bobler

 

Johan og jeg har brugt weekenden i Berlin.

Ikke alene, men med de dejligste venner. Sådan nogle, hvor snakken ikke stopper, og hvor grinene til sidst gør ondt i kinderne. Det har virkeligt været sjovt. Vores venner fiksede den fineste Airbnb-lejlighed i Kreutzberg, og de billigste flybilletter og vi strøg afsted uden at være nødt til at lave et bankkup inden.

Jeg har ikke prøvet airbnb før, men det var simpelthen så nemt, enkelt og rart med en lille lejlighed, og muligheden for at forstå den by, man er landet i. Jeg er ret vild med Berlin – den er mindre smuk end mange andre byer, men den der råhed, den har, er virkelig fantastisk. Den ser ud som en plan, der er gået huller i, og det er den vel egentligt også. (Jeg vender tilbage med flere billeder derfra senere på ugen.)

Tilgengæld var der så pissekoldt i Berlin, at jeg nåede at klapre tænder og have alt mit tøj på samtidig i flere omgange. Hvis ikke det øsede ned (vi taler full-on nedbør), så haglede det, så det blev til en del kaffe, en del glas hvidvin og indkøb af skraldede touristparaplyer.

Og efter en gennemført voksenweekend, kom vi så hjem til glade unger, som har haft en perfekt weekend med bedsteforældre, løsere regler og flere livretter, og alle er blevet tanket op på tid og ro. (Jeg nåede selvfølgeligt at savne ungerne til det gjorde ondt i kødet, for sådan er det åbenbart bare med mig; jeg vil have dem allesammen samtidig, og når jeg har det for længe af gangen, ønsker jeg mig også luft under vingerne og fire timers søvn uden afbrydelser.)

(Og ja, jeg fik løbet et par ture – og det sorte på kinderne er den makeup jeg ikke rensede af før jeg gik i seng. Og nej, det må man ikke lade være med, men som regelret mor til to og lovlydig indenfor det økologiske område føler jeg mig nærmest rebelsk ved at have mascaraen hængende på kinderne )

IMG_5023

I Berlin lærte jeg af min veninde, at man med fordel kan hælde boblerne over sin østers, hvis man er så heldig at have sådan et sæt til rådighed en gang eller to i løbet af et liv. Så det gjorde jeg! Og følte mig vild, dekadent og … fuld.

IMG_5020

6 Comments
Previous Post
Next Post