Dullegrej og afslørende billeder: Foundationtest #1

Nu er det jo ikke fordi jeg ikke helst vil have at I ser mig med fuld krigsmaling, filte og i et pænt lys. For det vil jeg. Jeg er smækforfængelig og kan godt selv se at jeg er blevet… voksen.  Meeeen i ærlighedens navn er det ikke ligefrem den slags billeder, jeg smækker op i dag.

For jeg har  bestemt mig for at teste en række foundations, så I kan se, hvad der virker og hvad der ikke gør, og selv vurdere. I forbindelse med mit arbejde for for eksempel L’Oréal får jeg nogle gange lov til at prøve nogle ting, og i forbindelse med mit arbejde for Danish Beauty Awards prøver jeg andre.
Ind i mellem får jeg også sendt noget, jeg kan prøve, så for gennemskuelighedens (og ærlighedens) skyld, skriver jeg så altid i disse indlæg, hvor jeg har produktet fra. I dag vil jeg gerne vise jer, noget fra et af de brands, der har en tendens til at gå i glemmebogen; måske fordi det har en snert af ens første svigermor over sig. Men det er faktisk synd, for Nilens Jord laver virkeligt fremragende produkter, som endda er tilgængelige i Matas over hele landet og ikke koster en arm. Jeg har fået dette produkt tilsendt.

2016-04-09 12.32.29

Der er lige nu en tendens til at lancere serumfoundations, altså foundations, der er lige så dækkende som almindelige foundations, men føles lige så lette at have på som en serum, og rigtigt mange forskellige brands er kommet med deres versioner, og den jeg prøver her er altså en serum foundation fra Nilens Jord. Den indeholder hyaluronsyre og plejer og fugter hele dagen. Sådan her ser jeg ud i naturligt lys, uden filtre, kun med foundationen på:

IMG_4933

Læg mærke til at den ikke dækker som en maske, men at jeg stadig har resterne af sidste års fregner og er rødere i huden på kinderne end i panden.

2016-04-09 12.32.24

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *