På lynvisit i Sydfrankring

Skærmbillede 2016-04-11 kl. 14.09.25

Dette indlæg er sponseret af Lahme Kommunikation, fordi det var os der afholdt den nedenfor beskrevne pressevent.

Som du måske husker her fra, byggede vi her hos os for ikke så lang tid siden en sydfransk have til en presseevent. Det gjorde vi af to årsager: For det første fordi Respons, som du kender fra hylderne med shampoo, har lanceret en virkelig lækker serie af kropspleje. Og for det andet fordi Garnier som står bag Respons, er fransk. De sydfranske rødder handler ud over ingredienser, om at pleje sig selv, og at gøre lidt ekstra ud af hverdagen. At få fornemmelsen af sommer ind i en hektisk morgen. Sine, som du kan se på billedet nedenfor, hvor vi begge er fanget i en vinduespisende situation, er PR Manager for Garnier, og hun forklarede i sit oplæg om produkterne, blandt andet hvordan hendes morgen nærmest er en koreograferet ballet, hvor hver eneste bevægelse er optimeret, så man når det hele. Hjemme hos mig, står valget ofte mellem hårvask og bodylotion – det er umuligt at nå begge dele. Men tilbage på sporet: For de her produkter er hurtige og nemme at bruge. Bodylotionen er fed, og glider lige ned i huden, og skal ikke lokkes til at trænge ind med stædig massage i flere minutter. Der er blandt andet en inshower-bodylotion, som du altså bruger i badet på våd hud, hvilket i den grad også er tidsoptimerende. Det samme gælder deres dry oil, som giver masser af fugt med det samme, og så ellers bare får huden til at stråle. Min favorit er dog bodybutteren i den store flade dåse. Så bliver det ikke federe, og den skal så heller ikke overbevises om at trænge ind i huden. Det allerbedste ved det hele er at alle produkterne koster lige under en 50-er.

Alle billeder er taget af fotograf Luka Rone.

Skærmbillede 2016-04-11 kl. 14.08.36

Skærmbillede 2016-04-11 kl. 14.07.44

Skærmbillede 2016-04-11 kl. 14.07.20

4 kommentarer

  1. Jeg tilsluttet mig ovenstående – jeg tror seriøst på det, når du skriver at I tilsammen er “verdens bedste hold”!
    Anyways, hvor ser det bare hyggeligt ud 😉 Jeg skal helt sikkert lede efter de produkter i butikkerne 😉
    Blir´ altså nødt til at spørge; Er de der olientræer og blomster blomster for real? De er godt nok flotte!

    Kh. Louisa

  2. PS. Hvornår kommer dit hårindlæg, søde Julia? Du har seriøst det fedeste garn 😉
    Kh.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *