Og de nominerede er…

2016-03-25 12.40.53

 

For nogle måneder siden oplevede jeg den store ære at blive inviteret med i juryen til Danish Beauty Award. Her kåres årets bedste produkter indenfor en lang række kategorier. For at et produkt kan komme med, skal det indstilles af producenten (så du kan sagtens have en favorit, som slet ikke er blevet overvejet, fordi produktet ikke er indstillet), og hvert eneste indsendte produkt er blevet prøvet, læst op på, vendt og drejet, diskuteret og overvejet. Sards solid fragrance, som er en slags parfumeret voks er en af de mange nominerede produkter, som allerede har opnået den ære faktisk at blive nomineret.

Der er indsendt hundredevis af produkter, og vi har i dommerpanelet brugt sindssyge mængder af hud og hår (vores eget) på at teste, smøre og prøve. Det har været så lærerigt, så sjovt og så spændende og det er heldigvis ikke slut endnu. Du kan se hele listen over de nominerede produkter her.

 

2016-03-25 12.40.39

 

2016-03-25 12.41.58

 

1 kommentar

  1. Hvor ser alle de nominerede produkter altså lækre ud… Og så synes jeg det er fantastisk at der er produkter med for enhver smag (og pengepung!). Det er vigtigt for alle os der ikke liiiige har råd til at købe luksuscreme fra La Mer f.eks. 😉

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.