Den indendørs have

Skærmbillede 2016-04-08 kl. 11.30.27

Billedet her er fra Lene Bjerre, og alt på billedet fås her, hvis du har tid til at klikke lidt rundt. Jeg er nemlig blevet lidt småbesat af planter efterhånden. Ikke bare en lille dusk her og der, men af at kunne omgive sig med grønne planter, som man kan trække vejret sammen med. Ikke bare fordi kolonihaven har ændret min indstilling til havebrug grundlæggende, men også fordi jeg simpelthen synes det er så pænt. Det der med at have noget der ligner en jungle indenfor, er næsten for skønt til at undvære. Derfor har jeg samlet lidt inspirationsbilleder og links, som jeg vil dele med dig her. Jeg har også fundet nogle smukke kurve, fordi det nogle gange også er en genvej uden om alle vores småsterile, nemme voksdugsagtige overflader, som mere handler om praktik end om fornøjelse. Jeg er i hvert fald på nippet til selv at være rigtigt træt af hvid.

Man kunne jo for eksempel også indrette sig sådan her. Det er da SÅ smukt. Billedet er lånt her, hvor de også forhandler en del af sagerne. Og hvis du følger linket møder du et blogindlæg om, hvordan man indretter sin altan (hvem der bare havde sådan én!)

urban-garden-company-ALTAN-03

 

Man kan også begynde i det små – og så er det ret let at lade sig forelske hos Italienske Krukker. Dem finder du her:

potte_graa_patina_graa

Hos Urban Garden Company, har de denne smukke hylde, som passer lige ind i en vindue med lys. Vores lejlighed er desværre ikke helt oppe på beatet når det kommer til “solrig”, men måske kunne jeg finde plads til den i kolonihaven.

 

Skærmbillede 2016-04-08 kl. 11.32.49

 

1 kommentar

  1. Grønne hjem er bare skønne hjem! Planterne giver sådan en fantastisk stemning, og der bliver bare hurtigt hyggeligere. Hjemme hos os har selv drengene planter på deres værelser, og er glade for dem. Vi plejer faktisk også at transportere dem med hjem fra rejser, så på den måde får de også lidt affektionsværdi.
    Ha’ en skøn weekend!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.