På jagt…

2016-03-26 15.32.49

Forleden weekend var det ikke så koldt, at hænderne frøs af, hvis man kom til at glemme sine handsker. Forleden weekend var der også et glimt af blå himmel, bag det semi-permanente grå lag, der har gemt himmelen væk de sidste lange måneder. Johan og jeg gik en tur på jagt efter forår og krydderier, ind i Torvehallerne, som på dén dag i påsken var så fyldt, at vi kun nåede forbi ASAspice inden vi begge fik akut klaustrofobi og gik udenfor. Men der var så smukt mellem de to bygninger – fuld af frugt og grønt og blomster, og jagten på foråret og på farverne kunne meget vel være sluttet der. Og uden at dette indlæg skal være en rapport over vejret de steder, jeg har været de sidste 14 dage, så går det mere og mere op for mig, hvor meget det betyder. Vejret. At der er sol bare ind i mellem, at man kan komme ud, at man kan dufte jord og blade, og at der faktisk er den stribe sol at stå i, og trække vejret uden at få tågen med sig helt ind i hjertekulen. Jeg er blevet dårlig til vinter, dårlig til mellemmånederne, og dårlig til ubeslutsomheden. Men mellem de overfyldte bygninger der inde på Israels Plads midt i København; der er der plads til forår, også det allertidligste.

2016-03-26 15.32.32

2016-03-26 15.32.45

2016-03-26 15.32.08

2016-03-26 15.32.14

6 kommentarer

 1. Jeg er ikke blevet gode venner med Torvehallerne, netop pga. de mange mennesker, der tit er derinde… Så hvis jeg skulle vælge, så blev det hellere en tur i plantecenter end derinde (eller en lille sidegade café, hvis det var kaffe man søgte).
  God mandag til dig skønne Julia 🙂
  Kh. Birgitte

 2. Forår er fantastisk – havde helt glemt hvor fantastisk det er. Men nu er det her – og jeg er fyldt af forårseufori. Dog ville jeg nok heller ikke tage i Torvehallerne sådan en solskinsdag – det er vanvittigt derinde. Men når man bare går forbi på Israels plads er det en humør-spice at se på alle de smukke blomster.

 3. Hvor ser det dejligt ud Julia 🙂 Og ja; foråret må gerne snart vise sig fra sin mere lune og stabile side!
  Forresten, hvis man ikke bor i København men bor i (eller kommer forbi) Aarhus, så kan grønttorvet på Ingerslevs Boulevard hver onsdag og lørdag varmt anbefales, læs evt. om det her: http://www.ingerslevtorv.dk

 4. Kære Rie,
  JA – jeg elsker det marked!

  Kære Cille,
  Nej – det var også lidt overmodigt at tage derind…

  Kære Skøre Liv – JA! Det gør bare noget for én!

  Kære Birgitte – du har ret; måske er de ovenikøbet ved at blive kvalt i succes…

  Kære CM – enig!

  Kærligst
  J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *