Hej igen!

Hej igen, og hej weekend, og god dag til kolonihaven og knopper på træerne. Foråret er landet og jeg er tilbage. Både på bloggen og i familien, og i alt det jeg har savnet de sidste par dage. Jeg har det nærmest som om jeg bør undskylde lidt. Jeg kan i hvert fald ikke huske, hvornår jeg de sidste 8 år ikke har givet lyd fra mig her i fem dage i træk, og slet ikke uden forklaring. Men ugen tog røven på mig. I tirsdags var jeg til heldagsmøde med juryen i Danish Beauty Award, og dagen efter rejste jeg til Paris på flere slags arbejde med de gode mennesker, jeg er så heldig at følges med. Eneste minus ved det arrangement var at jeg ikke nåede at skrive her, men heller ikke nåede at sove. Men det var manglen på søvn værd; i torsdags var jeg til det mest fantastiske seminar om hud. Jeg har set den nyeste forskning (som jeg præsenterer for jer herude, så snart jeg har forstået det hele godt nok til at skrive det ned), og jeg har spist på en parisisk restaurant så smuk, at jeg er nødt til at vise jer den. Nogle gange (og hvem skulle have troet det…) er søvn overvurderet. Se bare her:

2016-03-31 20.10.50

2016-03-31 20.11.48

2016-03-31 20.12.09

5 kommentarer

 1. Jeg tænkte faktisk tidligere i dag “hvad sker der med Julias blog? Måske hun er syg”..

  Det er du heldigvis ikke 🙂

 2. Sådan er smuk restaurant får mig til at ønske at jeg gik med lange kjoler og diamanter

 3. Søvn, undervurderet, siger du?… Hmm… Ahr…?! Jeg skal i hvertfald snart se om jeg kan få mig en lille én på øjet, det kan være jeg skal smutte forbi den dersens fancy restaurant på min vej til drømmeland 🙂

 4. Kære Skøre Liv – du har ret. Jeg er SÅ træt. Og nej – søvn er IKKE undervurderet.

  Kære Susanne – sådan havde jeg det også! Laaaaange kjoler og Tuuuuunge diramanter!

  Kærligst
  J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.