Påsken i Glimt

 

Velkommen tilbage til virkeligheden! Jeg håber du har nydt den sammen med dem du helst ville!

Påsken gik for stærkt, hjemme hos os. To blink og så var den væk. Vi lavede ikke rigtigt noget, og alligevel strøg den afsted. Nærhed, familie, kram, stilhed og en hel masse larm med to drenge indendørs i regnvejr. Vi nåede at spise utrolige mængder af chokolade, som det sig hør og bør, men vi nåede også at Vi nåede at have Elias bedste ven sovende, vi nåede at spise sammen med gode mennesker flere gange – Johan og jeg nåede to døgn alene (!), vi nåede at sove (!) vi nåede at arbejde, og vi nåede alt det vi havde sat os for. På nær kolonihaven. Den ene dag hvor solen skinnede var vi hægtet op i aftaler, og det var en fejl, for når solen er der, skal den nydes. Jeg kan næsten ikke vente på foråret for alvor får bidt sig fast, og til at udelivet bliver det dominerende.

Vi nåede på Tårnlegepladsen, hvor Elias gemte sig så godt at jeg gik i panik, men hvor Sofus heldigvis havde sit sværd med:

IMG_4696

I går havde jeg bestilt en behandling hos Amzing Space, som var så vidunderlig, at jeg følte mig mere end klædt på til hverdagen. Jeg blev mindet om at fugt er den eneste vej frem…

IMG_4723

1 Comment
Previous Post
Next Post