VIND! Biletter til event

Sponseret af Lahme Kommunikation. Og muligvis også af Black Swan, det er i hvert fald dem, der forærer billetterne væk. Nu kan du og en veninde nemlig komme med til denne fine event – det eneste du skal gøre er blot at smide en kommentar her inden søndag kl 20, og så i øvrigt kunne finde vej til Koldning og være der den 25. februar. Så deltager du i lodtrækningen om 2 billetter! Jeg ville ønske jeg skulle med.

BlackSwan_08-12-2015129363

25 kommentarer

 1. Alt for fedt med et arrangement i Jylland! Og noget man kan vinde. Jeg krydser i hvert fald fingre.

 2. Det kunne ikke passe bedre. Bor tæt på Kolding, manden har friaften og har allerede en aftale med en veninde om at vi skal mødes d. 25. Det ville være så godt på så mange måder 🙂

 3. Det lyder da bestemt som et event jeg kunne finde særdeles spændende at deltage i! 🙂

 4. Det bliver helt sikkert et skønt arrangement. Lækkert tøj og kloge/ sjove Christina Wedel. Krydser fingre for at jeg vinder.

 5. Åh sådan et par billetter kunne jeg godt bruge. Trænger så meget til at komme lidt ud og væk fra baby børn og barsel boblen og hvad ville være en bedre anledning end lækkert tøj bobler og fine tips til hud og hår. Me like

 6. Jeg bor i Kolding 🙂 og har længe gerne villet opleve Christina Wedel ‘live’ drysse modetips/ ‘hvad klæder dig’ tips ud. Vil invitere min ældste veninde med som forstår at værdsætte bobler og venindetid ❤️ .

 7. Det lyder rigtig fedt, jeg kunne godt bruge en aften ude med ren forkælelse til mig selv 🙂 Bor i Kolding, så det er jo perfekt, også at der er arrangementer for os som ikke bor i Kbh 🙂

 8. Jeg er jo kæmpefan af Christina Wedel…og jeg ville ELSKE at opleve hende “live”….jeg har en veninde som vil nyde det lige så meget, så det ville virkelig være en treat for os begge!
  Desuden så skal jeg til bryllup d.12.marts….monstro Black Swan ku dresse mig op til det?!

 9. Tager gerne turen fra Odense, sammen med min søde veninde, for at komme med.
  I’m in

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *