En (næsten) helt almindelig arbejdsdag

Efter ombudsmandens gældende regler, er dette indlæg sponseret af Lahme Kommunikation. Læs mere her.

IMG_9824

 

IMG_9439

 

IMG_9817

IMG_9765

 

 

Det er ikke sådan at jeg ikke har arbejdsdage, der ligner hinanden. For det har jeg. Jeg har bare ikke så mange af dem. Og dét elsker jeg. For der er gang i den her hos os, og noget af det fineste ved mit arbejde er for det første, de mennesker, jeg arbejder sammen med, og, for det andet, dem jeg er så heldige at møde, og så, for det tredje, at det hele nogle gange er en anelse tosset.

Det var det i sidste uge. For vi var nemlig så heldige at lægge hus til, og være med til, at lancere makeupbrandet NYX på det danske marked. Det er et vildt og åbent makeupbrand, som man kan alt med. Man kan ligne sig selv, eller en enhjørning, og man kan stå på en scene med det i ansigtet en hel aften uden det flytter sig et millimeter, eller man kan sidde i stearinlysets skær og flirte med ham, man blev gift med for et årti siden, og ligne den pletfri udgave af sig selv, man ind i mellem alligevel ville ønske fandtes. Og nårh ja, så kan man ligne en enhjørning, hvis det er det man ønsker sig.

Vi havde inviteret en masse instagrammere med særlig interesse for make up til at komme og se brandet men også til at være med i en ordentlig omgang pakkeleg ledsaget af fis og ballade. Det var sjovt! SÅ sjovt. Og straks efter det var slut, skulle jeg iført blonder og næsten nedringet til navlen under blonderne, holde foredrag. Ikke for hvem som helst, men for en forening af advokater. Der ikke var iført blonder eller nedringet til navlen. Om feminisme. Om ligestilling og om kvinders arbejdsliv. Det er faktisk voldsomt fedt på den måde at gå fra det ene til det andet. Også når man rammer puden for enden af dagen.

Alle fotos til dette indlæg er taget af Luka Roné, herunder Sine Gerstenberg, som du kender her fra, og som er L’Oréals PRmanager.

 

 

IMG_9551

IMG_9589

2 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *