Lækkert hår: 3 Nye Stjerner fra Ingredien

Eftersom vi hos Lahme er så heldige at arbejde for Ingredien, defineres dette indlæg som sponseret. Klik her, hvis du vil vide mere.

Ingredien er en lille haps af en dansk virksomhed som producerer svanemærkede og rene produkter til håret. Ingredien producerer nemlig, så du kan regne med…

 • At produkterne ikke indeholder phtalater, parabener, farvestoffer, allergifremkaldende konserveringsmidler, mineralske olier, paraffin, paraffinolier, silikoneolier, vaseline eller lignende petrokemiske ingredienser
 • At produkterne er svanemærkede som din garanti for, at produkterne ikke indeholder: kendte kræftfremkaldende stoffer, hormonforstyrrende stoffer, mutagene eller reproduktivt skadelige stoffer.

Jeg har skrevet om dem før, og også vist billeder for et år eller to siden, med hvor godt de faktisk virker. Det må jeg lige få gjort igen. Men i hvert fald skal du kende denne trio af stylingprodukter, for ud over at være rene, så kan de faktisk næsten mere end de lover:

2016-01-17 11.34.50

Body Fluff Medium (fås også i light), er en lækker  hårmousse, som plejer og styler på samme tid. De er begge  baseret på plejende olier, der fugter håret samtidig med, at de giver hold. Derfor kan de bruges til både glat og det krøllet hår, og giver både glans og hold. Moussen er lidt sej, når du får den i hånden – og ikke flydende som mange andre er det. Det gør den nem at fordele og nem at arbejde med. Den fedter ikke og på mit hår “holder” stylingen i hvert fald i to dage – især hvis jeg bagefter bruger:

Power Blaster Ekstra Hold Hairspray som er en hårlak med ekstra hold til frisuren, så den holder til en lang dag på job. Den er en kraftig finishing spray, der holder håret på plads. Jeg bruger den meget liberalt og tørrer den ind i håret – altså jeg giver håret en ekstra omgang med føntørreren når jeg har sprayet hårlak i. Og imodsætning til de fleste andre hårlakker er denne svanemærket.

 

Hvis du ind i mellem mangler et løft ved hårrødderne eller dit hår har tendens til at fedte er tørshampoo uvuderlig. Nu har Ingredien lavet en som både giver løftet og affedter, men uden at gøre håret mat og gråt. Den hedder Strong Texture Spray og kan altså også bruges i hele håret (kram det grundigt igennem bagefter – evt med lidt voks) for ekstra tekstur og fylde.

Du finder alle produkter plus mere info om Ingredien her.

2016-01-17 11.33.53

7 kommentarer

 1. Jeg er stor fan af tørshampoo – men tænker, at måske er det den, der giver mig det grå skær (håbet er som bekendt lysegrønt). Så måske man skulle prøve denne…

 2. Er stor fan af Ingredien, de laver virkelig nogle gode produkter. Er gået igang med deres protein shampoo og balsam, og indtil videre er det et godt match 🙂

 3. Indeholder produkterne, både ovenstående og generelt, alkohol? For det går jeg altså langt mere op i end mange af de andre ting, som de lover, at man slipper for…

 4. Kære Tina – ja, det er altså virkeligt godt.

  Kære Baysen – så vidt jeg kan se gør nogle af dem. Man kan tjekke det ud på hjemmesiden.

  Kære Susanne – Top!

  Kære CM – den har jeg stadig til gode at prøve, men jeg vil få det gjort asap.

  Kære Cille – ja, det er der nogle af dem, der gør. Jeg synes ikke denne gør, og ellers kan man få nogle med lidt farve i, har jeg set.
  KH
  J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *