Med Tømmermænd På Arbejde

Jeg sidder ved mit skrivebord med kroppen fuld af kulhydrater, glasset fuldt af cola og koppen fuld af kaffe. Og jeg er stadig ikke helt tryg i min egen hud. I går fejrede vi nemlig med kunder, kollegaer og nogle af de mennesker, der har betydet allermest for at min virksomhed, Lahme Kommunikation, er blevet fem år.

Uden at blive alt for tømmermændsrørstrømsk er jeg bare nødt til at sige at det er fuldstændigt vanvittigt fedt, rørende og særligt, når éns arbejde og ens liv smelter sammen med andres på en måde, hvor man faktisk kan være glad hver eneste dag. Dét fejrede vi i går, og så snart jeg får styr på mig selv igen, laver jeg det største billedspamindlæg fra aftenen, og alle de overraskelser den bød på. Glædelig fredag derude. Og hér er mit hold, Verdens Bedste Hold (pånær Mette som er på vej hjem fra Filippinerne Aka Pillidelfinerne), dem der gør hverdagen god og arbejdet sjovt:

IMG_3912

 

6 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *