Flere Fester i 2016 & Toppen, Der Passer Til

Jeg har en helt klar ambition om at 2016 skal være festligt. Ikke bare til hverdag, men også noget med flere middage, flere borde at danse på og flere grunde til at tage det fine tøj på. En af de ting, jeg er rigtigt glad for lige nu er denne top fra etc etc, (forhandlerlisten ligger her). Jeg tænker at den kan gå til alle de fester, jeg gerne vil holde / deltage i i 2016, og eftersom den er fra den kollektion, der er ude nu, burde den også være til at få fat i, imodsætning til andre gange, hvor jeg har skrevet om brandet en my for sent. Men i hvert fald er den i blød bomuldsblonde, og ikke særlig gennemsigtig. Jeg har kun en bikinitop under den.

(Billederne her er taget en eftermiddag i Thailand. En af den slags eftermiddage, hvor dagen op til kun har handlet om at ligge i blød i saltvand, og hvor alle er trætte på den der sommerlade måde. Jeg havde ikke så meget som en mascara med i tasken, og jeg havde heller ikke det mindste (ud over litervis af balsam) til at sætte håret med, og det var faktisk ganske befriende. Det havde den store downside at Sofus skreg og råbte da han så mig med makeup efter ferien (!) og forsøgte at tvære det af mig (!), fordi han ikke kunne kende mig (!) – og helt så meget bruger jeg altså heller ikke til hverdag.)

2015-12-29 12.50.08

 

4 kommentarer

  1. Fin top – jeg har også lige fået en kjole, som i den grad også skal luftes en del gange i 2016. Det med makeup brugte jeg heller ikke meget krudt på mellem jul og nytår – og da 6-årige Caroline så mig nytårsaften efter ‘klargøringen’ – sagde hun også bare tørt ‘du ligner ikke min mor’. Nå…

  2. Kære Cille, det er jo faktisk SÅ sjovt! Man tror man duller sig op, men det viser sig så at det ikke appellerer lige bredt… Kram J

  3. ….og som mit barn engang sagde: Hvorfor maler du din øjne, når du alligevel bare tager det af om aftenen. Godt spørgsmål!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *