Den store renovering: Soveværelset

I 2015 brugte vi måneder (!!!) på at renovere lejligheden. Ikke engang det hele, men kun dele af den. Den trængte, og de fleste af rummene havde vi ikke rørt ved i de 10 år vi har boet i lejligheden. Men vi havde sparet op til at gøre det grundigt, og det betyder at vi faktisk var nået igennem hele fire rum. Hele stuen står stadig pakket ned i 26 flyttekasser, fordi vi venter på nogle møbler, der bliver ved med at blive udsat, men soveværelset, som er lejlighedens mindste rum, er færdigt. Rummet er lillebitte, men det er simpelthen blevet så fint. Det har været en stor fornøjelse at flytte ind i rummene, og selvom jeg ikke er verdens største fotograf, håber jeg du kan få et indtryk.

2015-12-21 12.53.14

Væggene og overskabene (som er fra IKEA) er malet i den samme farve. En meget smuk farve, som skifter udstryk og tone i løbet af dagen, fra næsten gammelrosa til næsten gråbrun. Den er virkelig meget smuk og hedder Flugger 47 Starling og er fra Flügger.

2015-12-21 12.54.06

Lamperne er fra House Doctor mens gardinet er fra Linum.

Sengegavlen er fra JYSK og her har vi også investeret i de bedste madrasser – hvis du er på udkig efter nyt til soveværelset, så er det ganske overraskende hvor mange fine ting de har der, by the way. Og det er til at betale. Sengestellet er helt enkelt i metal og købt hos Hay.

2015-12-21 12.54.41

Tæppet er genbrug og købt i en webshop, som hedder Carpet Vista.

Puderne er syet i noget stof jeg engang havde med hjem fra Indien, mens sengetæppet er fra Casa de Luxe og en julegave. Kimonen er så gammel og lappet så mange gange at den snart ikke kan mere, men jeg bruger den som morgenkåbe, og ungerne mener jeg ligner en helt fra Star Wars i den, så den ryger ingen steder. Jeg købte den for mange år siden i Amsterdam.

2015-12-21 12.54.23

7 Comments
Previous Post
Next Post