Kreativitet & En Bog

Elizabeth Gilbert kender du måske – eller forhåbentligt – allerede fra hendes megasucces Eat Pray Love. Hun skrev også den her for et par år siden, og den er måske noget af det bedste historiske fiktion jeg har læst. I september udgav Gilbert så endnu en perle, nemlig Big Magic. Den er desværre ikke oversat til dansk, og det er virkeligt en skam. Bogen er ud over at være et memoir over hvordan Gilbert blev forfatter, også en helt håndgribelig vejledning til at leve et kreativt liv. Så ja, den er i selvhjælpsgenren, men både sjov, medrivende og sympatisk. Hendes pointer er blandt mange andre, at man aldrig skal kvitte sit “dayjob”, at man ikke skal have som mål at leve af sin kreativitet, og så i øvrigt, at det at leve kreativt, er det mennesket er skabt til. Hun taler om at slippe angsten, at slippe den latente frygt for, hvad andre måtte tænke, og hele tiden deler hun sine egne erfaringer og processer. Den er dybt inspirerende, sjov og underfundig. Du kan læse mere om den lige her.

2015-12-25 02.54.44

4 Comments
Previous Post
Next Post