I aften, og i morgen, spa-dagen jeg misser

I morgen skulle jeg havde ligget her i blød sammen med min søster. Jeg skulle have sovet i en blød seng, spist fantastisk frokost og set en bid af Sydsverige. Prøv lige at se det her sted! Jeg kan slet ikke holde ud at jeg ikke kommer afsted! Og heller ikke at jeg går glip af en pause sammen med min søde søster.

Jeg vågnede i dag med en mavepine fra helvede, gik til lægen og fik at vide, at det var en af den slags blærebetændelser man ikke smutter i spa med. Og nu bliver vi hjemme. Heldigvis har de søde mennesker sagt at vi gerne må komme en anden gang, og allerede der kan man jo kun sende takkekort og blomster afsted for god service.

Ellers har jeg her fra dynerne opdaget at DR1 i aften viser et nyt afsnit af Et Glimt Af Danmark. Jeg håber du får lyst til at se med.

 

5 kommentarer

  1. Øv altså. Her er der også sygdom. Ældste er nede med den der virus, hvor der kommer ud af begge ender. God bedring 🙂 kh. Birgitte

  2. Æv, god bedring søde Julia 🙂 Du var sej i programmet. Du virker altid så dejligt naturlig!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *