Mandag!

Nogle gange får weekenden alt opmærksomheden. Man bruger mere energi på at glæde sig til den, end man nogle gange bruger på at glæde sig til en ny uge.

Det er mandag, og det er godt.

Det har været nogle vilde dage i sidste uge, hvor jeg var på en lille gøglertourne med tre foredrag på tre dage, og nogle gode og spændende møder. Men det meste foregik sammen med DSB, og med visheden om at tidsplanen aldrig nogensinde holder sådan for alvor, når man følges med dem. Men i stedet for at gå alt for meget i banjo over de ting, jeg alligevel ikke kunne ændre, sørgede jeg for rå mængder af chokolade, kaffe og strøm på computeren, holdt vejret og lod mig fragte rundt. Tilgengæld må jeg sige at det virkeligt er sjovt at holde foredrag igen. Jeg nyder det virkeligt. Efter Hvor lagde jeg babyen udviklede sig til en tourne i standup, som varede to år, havde jeg brug for lige at trække mig lidt tilbage fra det. Nu er det simpelthen så sjovt igen, og jeg har  virkeligt nydt at komme ud i landet dette efterår.

Søndagen gik med gåtur i Dyrehaven, og derefter noget med spurt ud af dyrehaven på grund af et regnvejr der føltes som et iskoldt styrtbad sammen med ungerne og Johan. Så drak vi varm kakao og fik besøg af dejlige venner og deres dejlige datter, og så kan man ligesom fornemme, hvordan ugen er rystet af og man er klar til en ny. Mandag er faktisk en af de helt gode dage, og det er dejligt at være på kontoret sammen med gode kollegaer.

3 Comments
Previous Post
Next Post