Vinterlook og ting til ønskesedlen

Noa Noa

Dette indlæg er ikke sponseret. Til gengæld er det fyldt med lækre ting, som man kan have lyst til at pakke sig ind i nu, hvor Gorm har været forbi, men også hvor december og vinteren i den grad er ankommet. Noget af det fineste jeg kan komme i tanke om ved denne tid på året er at man faktisk kan have flere lag på. Det gør modelivet en del sjovere, men også hyggeligere. Jeg kan rigtigt godt lide kombinationen af kvaliteter og mønstre, og jeg bliver som så ofte sagt før aldrig nogensinde minimalist. Derfor er der nogle ting her, som man kan ønske sig, eller bare storme ud og hente hjem nu, hvis man er bange for at dem, der skal forkæle én tænker mere i Pillivuyt-fade, svensknøgler og strygejern end i gaver, man ligesom kan mærke man får…

 

 

Den lækre grå cardigan fra Noa Noa er lang, blød og i den fineste grå. Den kan bruges i stedet for en blazer fordi den ikke er for stor eller for firkantet, og den trækker i ens behov for varm kakao og rå mængder flødeskum. Borset fra det, er den en klassiker, og én af dem, man kan bruge med print, og uden, under. Du kan finde den her.

Fin Ikatprintet kjole fra Saint Tropez i ren viscose (så man ikke bliver elektrisk i løbet af formiddagen), og som kan bruges med strømper eller stramme jeans under hele vinteren og med sandaler, når (hvis…) det nogensinde bliver varmt igen. Så pæn – også med lidt guldglimmer kastet ud over i form af et par halskæder. Klik her.

Støvlerne er fra Ikkii og er ikke bare håndlavede, de er også i 100% lammeskind (bemærk foret), de har en naturgummisål, og kan sikre at man ikke dør lidt af kulde på de lange ture på legepladsen resten af vinteren. Helt klart et ønskekøb! Se dem her.

Skønne Steinum har lavet dette drøn af en helt særlig hue, som ikke bare holder en varm, men samler dekadence og praktik under (no pun intended) en hat. Jeg er vild med Steinum og det nordiske blandet med farver, glimmer og femininitet. Se interviewet med damen her, eller klik dig direkte over i huen her.

Tørklæde i skovmandstern i blød, blød mohair fra danske Black Lily. Så fint. Se det her.

Varme lækre luffer i den fineste bordeaux lige her. Et must til alle os, der cykler på arbejde, og kaster med sne så snart det mindste fnug nærmer sig.

 

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *