Den nye verdensorden + Ting til ønskesedlen + Glimmeronsdag genoplivet

Dette indlæg er ikke sponseret (senere i dag eller i morgen, poster jeg et indlæg som min advokat lige nu er ved at kigge igennem – så vil det give mening, hvorfor jeg skriver at indlægget her ikke er sponseret). Men altså: Det er snart jul, og i morgen er det glimmeronsdag, en dag, som vi er en del der er ved at genoplive. Behovet for glimmer er ikke blevet mindre de sidste måneder, hvor verden i den grad er gået af lave og vi er nødt til at forholde os til nyhederne i et andet lys. Jeg tror vi har brug for julen i år, mere end måske nogensinde, og jeg tror vi har brug for at forkæle os selv og dem vi elsker alt det vi kan i lyset (eller skyggen) af de dårlige nyheder der ticker ind i en lang strøm.

Derfor kommer jeg til at gøre et ordentligt nummer ud af julen er her på bloggen. Der bliver kager, treats, julepynt og julebonanza, så meget jeg kan, og så langt andre vil hjælpe mig. Jeg kommer til at kaste så meget glimmer, at vi allesammen får hikke af det!

Men for at begynde det allerbedste sted: Gaverne. Dem der glimter. Til dig selv og dem du elsker. Her er nogle af mine julefavoritter:

 

SMYKKE_COLLAGE_BILLEDE_1

 

 

Armbåndet fra Pernille Corydon er i forgyldt sølv, og jeg tænker det ville være yndigt alene eller fint sammen med en hel masse andre. Jeg elsker at der både er farver og guld, og så er jeg i det hele taget vild med Pernille Corydons ting (se bare ringen her)

Halskæden er fra Stine A – som jeg er stor fan af – og fra hendes nye kollektion. Den er i forgyldt sølv. Find den her.

Ørenringene er fra Pilgrim, som er et dansk mærke, jeg er begyndt at holde øje med igen. De laver virkeligt nogle fine og brugbare ting, som kan noget ekstra. Og de er ikke bange for at lade det hele fylde noget. Find dem her.

Den smukke ring er fra Louise Kraghs kollektion – hun har tidligere lavet smukke halskæder med store perler på, og har nu udvidet til også at arbejde i metal. Ringen findes her.

8 kommentarer

 1. Årh ja, det Pernille Corydon armbånd er godt nok pænt. Det må straks på årets juleønskeseddel.

 2. Hej Cathrine – JA! Det er så pænt, og nogle gange kan det være svært at forstå at vi i lille Danmark har SÅ mange talenterede smykkekunstnere, synes jeg.- Kh J

 3. Det har du helt ret i – det er ikke kun Georg Jensen og Hans Hansen der dur længere:) KH C

 4. Uhh, nogle fine tøsede ting:-)
  Her i huset dufter der allerede af julelys og appelsiner til stor fornøjelse for personalet.
  Vores jul kommer til at foregå i Malaga i år, YES!! Uden andesteg og juleståhej, YES!! – så derfor er julen allerede skudt igang nu:-)

 5. Hvor har du ret – vi trænger til glimmer, lykke, kram, julehygge-lykke for fuld udblæsning. Jeg oprere med konceptet Kærlighedsgaver, de kommer i alle størrelser, uden en speciel anledning og gives altid med rigeligt kærlighed vedhæftet.

 6. @ Lene – kærlighedsgaver! Det er dét man har brug for! Altid! Sådan et godt begreb, Kh J

  @Tina – SÅ godt med varme! NYYYYD! KH J

  @ Anne – jeg hepper på dig – og mere fajance med glimmer!

  Kærligst
  J

 7. Der er helt sikkert brug for glimmer, guf , gaver og juleglæde så det batter! Får en lille smule forståelse for, hvorfor folk nogen gange fester igennem, når der er krig. Man har simpelthen så meget brug for modsætningen til alverderdens ulykker.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *