Vind 20 minutter til din mandag – test 1

2015-11-01 09.58.13

Tørshampoo. Ikke så pænt et ord, men tilgengæld en virkelig god ide. Jeg er i gang med at forsøge at finde frem til de bedste af slagsen, fordi der er så mange fordele i dem. Ikke alene giver en god tørshampoo fylde fra hovedbunden og ud, men gør også håret lettere at sætte. Hvis man har krøller eller krus, eller bare den slags hår der fungerer efter vejret, så er tørshampoo også en måde at tæmme det på. Og ikke mindst: Så skubber det nødvendigheden af en hårvask en dag, når man har mest brug for de ekstra tyve minutter. Derfor kommer her lidt om den første jeg har prøvet, nemlig Avedas Shampure Dry Shampoo.

Fordele:

Den er i bæredygtig emballage, og fremstillet med så enkle og forståelige ting som havre. Der er brugt 25 forskellige aromatiske essenser i den, som alle er udvundet af planter og blomster. Og så er der jo Avedas principper, som også er værd at tage med, for dem er jeg temmelig vild med:

Igennem årene har Aveda været den første til at udvikle nye standarder indenfor miljøansvarlighed i skønhedsverdenen. Aveda var det første privatejede firma til at underskrive Ceres Principles i 1989 – en non-profit organisation, der mobiliserer forretningslederskab indenfor klimaforandringer, vandmangel og andre bæredygtighedsudfordringer – og det første skønhedsfirma til at producere med 100 procent vindenergi på sine primære faciliteter4. Aveda var også det første skønhedsfirma til at modtage en Cradle To Cradle (vugge-til-vugge) bevilling for sit engagement til bæredygtige produkter, emballage og produktion.

Ulemper:

Den er lavet uden almindelig spray, så den kræver lige lidt øvelse at fordele. Den er også ret pricy (348 kr), men jeg tror til gengæld den er temmelig drøj. Jeg er i hvert fald kun nødt til at bruge ganske, ganske lidt.

Resultat:

Den farver ikke håret, som andre torshampoo-er gør. Den efterlader med andre ord ingen grå hår og den løfter håret meget smukt og naturligt. Den giver ekstra fylde og volume og den giver ikke krøllerne “skæl”. Resultatet varer hele dagen på trods af cykelhjelm og støvren.

3 Comments
Previous Post
Next Post