(Paris) Hvad er meningen?

 

(Jeg har publiceret et indlæg om skønhedsprodukter her til morgen. Jeg har flyttet det, så det først kommer i eftermiddag, for lige nu er fladen ryddet for det her)

I nat skete det her. Hvad kalder man det? Terror? Er det nok at kalde det terror? Ingen ved endnu hvad der er sket, men i Radioavisen har de lige sagt at ingen ved hvor mange der er døde, men at tabene er “ekstremt høje”. Det er for meget til at man kan forstå det. Det er for meget til at det giver mening. Alle de mennesker, alle de liv, alle de familier og alle de rædsler. Terror skal gøre os bange siger de kloge, og terror gør os bange. Terror får os til at krybe sammen i tusmørket under sengen, rystende, bange mens vi tæller alle vore kære på fingerne. Terror får os til at lukke grænserne, blive mistroiske, og holde vejret. Terror får os til at trække den fremstrakte hånd tilbage og til at se ned i stedet for ud og op. Mit hjerte bløder for ofrene, deres familie, Paris. Lige om lidt, når jeg har fattet, hvad der er sket, skal jeg for tredje gang på kort tid fortælle mine unger så nænsomt som muligt, hvad terror er, og at det er sket igen. I smukke Paris. Og desværre har jeg været nødt til at google flere gange i år alene, hvordan man forklarer sine børn om det uforklarlige.

10 Comments
Previous Post
Next Post