Gaveregn: Et Drys Fra De Varme Lande (Asa Spice)

2015-10-30 16.55.03

Som du måske har opdaget hvis du har læst med her, er jeg ret vild med Asa spice, deres tilgang til krydderier, til økologi og ikke mindst: Lysten til at lære os en ting eller to om velbehag og smag.

Derfor er jeg ret glad for at få lov til at forære to heldige vindere 3 x krydderier. Det eneste du skal gøre er at lægge en kommentar her på bloggen inden på onsdag klokken 20. Så deltager du i lodtrækningen om en af disse lækre pakker:

1 x økologisk madras karry

1 x økologisk ras el hanout – som er en lidt sød, marrokansk krydderiblanding, som er god til ovnretter og alle mulige andre ting.

1 x økologisk za’atar som er særlig god til at dyppe friskbagt brød i. Krydderiblandingen er fra mellemøsten.

(Det er de flinke mennesker fra Asa Spice, der forærer jer præmierne.)

2015-10-30 16.55.13

100 kommentarer

 1. Hvor ser de bare fine ud… Jeg vil virkelig gerne vinde og nyde at bruge dem på mørke vinteraftener som denne… Jeg er med 🙂

 2. Jeg elsker deres butik i torvehallerne, det føles (lidt) som at stå i souken i Marrakesh. Og køber altid deres røget paprika, chilli og Za’atar som også er skøn som drys på supper, over salat og stegte rodfrugter, ovenstegt hel kylling og faktisk også fisk blandet med citronskal og hakkede friske krydderurter!

 3. Lyder rigtig lækkert❤️
  Altid spændende at prøve noget nyt, så jeg deltager gerne
  Nyder at følge din blog forøvrigt

 4. Hmm. Har en spændende opskrift liggende, på nogle horn med feta og det der za’atar. Det kunne være sjovt at lave.
  Tak for en fed side.

 5. Når jeg – alt for sjældent – er i Torvehallerne, så skal jeg forbi ASA. Er monsterfan af deres chai og har man først én gang prøvet deres krydderier, så går man helst ikke tilbage til dem fra supermarkedet

 6. Det kunne være en spændende og lidt anderledes ting at vinde, så jeg krydser fingre for at blive én af de heldige 🙂

 7. Uhh…. det lyder lækkert. Især den til nybagt brød, – det er nyt for mig. Og hvem vil ikke gerne få udvidet sin horisont 😀

 8. Jeps – menuen står på fars i alle afskygninger…. Det blir lidt sjovere med krydderier, kh småbørnsmor

 9. Sikke en flot gave! Jeg elsker bare ASAs krydderier; fantastisk smag og økologisk oveni. Jeg begejstret for deres fajita blanding som er rigtig god til guacamole. Jeg vil gerne prøve flere blandinger.

 10. Uh det lyder spændende… Er ikke så god til at prøve nye krydderier, så det kunne da være skønt at vinde sådan en pakke 🙂

 11. Jeg elsker krydderier, og er ved at løbe tør af dem jeg købte i Morocco ….sååååååå, yes, please!

 12. Det lyder som en lækker “farveklat” til gråt og blæsende vejr – mange hils fra Karin

 13. Mm, vi mangler karry, og jeg har med VILJE ikke købt noget endnu, fordi jeg så din konkurrence – oh, det ku’ være fint! Jeg smagte ras el hanout for første gang for en måneds tid siden, and I may say: Mama’s diggin’ it!

 14. Jeg elsker at lave mad.. har aldrig prøvet deres krydderier, det ser spændende ud. Krydser fingre!

 15. Hvor er de altså søøøde dem fra Asa Spice – at de sådan forærer deres lækre krydderier væk 🙂

 16. Der er ikke noget mere fantastisk end ordentlige krydderier… krydser fingre for at vintermaden skal krydres med lækkerier

 17. Hmmm, friskbagt brød dyppet i olie og så za’atar drysset ovenpå. Jeg har lige læst ingredienserne i denne za’atar, den lyder god. Et krydderi jeg stærkt kan anbefale er VEGETA pakket i blå pose og som også er den originale. Kan fås i de fleste velassorterede arabiske grønthandlere. En blanding af salt og andre krydderier. Bruges overalt i Balkan-landene, specielt i sammenkogte retter. Knors aromat-krydderi minder meget om vegeta, og der findes andre bøtter hvor ordet vegeta indgår, men den originale som blev opfundet af en kroatisk kvinde i sin tid, pakkes i den blå pose.

 18. Hvis jeg vandt, ville jeg forære krydderierne til min veninde – hun kan trylle i et køkken.

 19. Har ikke kendskab til disse produkter, men din beskrivelse giver mig helt lyst til at smage dem 🙂
  Så jeg vil meget gerne være med i konkurrencen.

 20. Efter en lang periode med overarbejde og fastfood er jeg helt ideforladt mht. madlavning, men tror da det kunne få lidt gang i køkkenaktiviteterne igen.

 21. Helt ukendt mærke for mig, men det både lyder lækket og ser lækkert ud. Vil meget gerne være den heldige vinder.

 22. Efter et par ferier sydpå (og med en kæreste fra Philippinerne) kunne jeg godt bruge et par lækre “rigtige” krydderier til at spice maden op herhjemme, så den kan komme til at smage helt rigtigt

 23. Uhm, hvor lækkert. Hvis jeg vandt, ville jeg forære krydderierne til min søde veninde, der pt. er i Myanmar og så håbe på, at hun inviterer på lækker middag 🙂

 24. Jaaah, jeg er ved at flytte, og har næsten ingen krydderier tilbage!
  Glæder mig så til at lave mad og hygge i vinter 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *